13 χρόνια γεμάτα ...προκατάληψη!

13 χρόνια γεμάτα ...προκατάληψη!
7 Ιανουαρίου 2024, 10:00
A+ A-
Το egnomi.gr γιορτάζει και ...αποθεώνει τους πρωταθλητές του κόπι-πάστε.

Για τους προληπτικούς δεν είναι και η καλύτερη φάση να γιορτάζουν τον αριθμό 13. Εμείς, πάλι, εδώ στο egnomi δεν πολυχαμπαριάζουμε από τέτοια, καθώς δηλώνουμε φανατικά όχι προληπτικοί, αλλά προκατειλημμένοι!

Ναι, ναι! Στα 13α γενέθλιά μας οφείλουμε να το ομολογήσουμε: Πέρα από κάθε λογική επιχειρηματολογία, επιμένουμε να γράφουμε πρωτογενείς ειδήσεις και να ενημερώνουμε με υπευθυνότητα τους αναγνώστες μας.

"Μα καλά, αυτό είναι το καθήκον σας" θα πείτε τώρα εσείς και ίσως να είχατε δίκιο, αλλά δεν έχετε!

Γιατί, φίλοι μας, έχουν βγει στην πιάτσα ένα κάρο ευβοϊκά site, κάποια εκ των οποίων δεν ξέρεις ούτε τον ιδιοκτήτη τους, τα οποία αντιγράφουν σωρηδόν και με ...θρησκευτική ευλάβεια ό,τι κι αν γράφουμε!

Εχουν αναγάγει το "κόπι-πάστε" του Πολάκη σε επιστήμη, την οποία υπηρετούν με τρομακτική επιτυχία και ακόμη πιο τρομακτικό κυνισμό.

Δηλαδή, δεν διανοούνται να αναφέρουν την πηγή της είδησης. Δεν διανοούνται να βάλουν ένα ...φύλλο συκής γύρω από την .ανάρτησή τους αλλάζοντας τουλάχιστον καμιά τελεία ή ένα κόμμα (για ολόκληρη φράση ούτε λόγος).

Κάποιοι είναι και πρωταθλητές στο θράσος, καθώς δεν διστάζουν να παρουσιάζουν ως αποκλειστικές τις ειδήσεις που κλέβουν ή να βάζουν υδατογράφημά τους σε φωτογραφίες, τις οποίες δεν έχουν τραβήξει οι ίδιοι.

Αυτή είναι δουλειά, αγαπητοί αναγνώστες: Να αράζεις στον υπολογιστή σου και να καρπώνεσαι την εργασία του άλλου με δύο εντολές στο πληκτρολόγιο, να μην ελέγχεις αν έγραψε καμιά βλακεία (καλέ, αυτό θέλει ώρα!) και να το παρουσιάζεις άκοπα ως δικό σου!

Εχει παραγίνει αυτό το κακό και οφείλουμε να το επισημάνουμε όσο επικρατεί η απόλυτη ασυδοσία στον χώρο των ιντερνετικών μέσων ενημέρωσης, η οποία ανοίγει την όρεξη σε κάθε αρπακτικό, που σέβεται τον εαυτό του.

Εμείς, πάντως, και στα 13 και στα 14 και στα ...84 χρόνια είμαστε και θα είμαστε προκατειλημμένοι στηρίζοντας με φανατισμό και πέρα από κάθε λογική, όπως δείχνει η επικρατούσα κατάσταση, την πατροπαράδοτη δημοσιογραφία. 

Οχι επειδή μας το αναγνωρίζετε καθημερινά, αλλά επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, όπως φυσικά μας...έμαθε η έντυπη έκδοση της "Ευβοϊκής Γνώμης". Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και φυσικά δεν ξεχνάμε τη γιορτή του ιδρυτή μας Γιάννη Θεοφανίδη, στον οποίον ευχόμαστε υγεία και χαρές σε όλη του την οικογένεια.

Επιστροφή