Οι διαιτητές ψήφισαν «ναι»

Οι διαιτητές ψήφισαν «ναι»
24 Ιουνίου 2011, 08:28
A+ A-
Στο διοικητικό και οικονομικο απολογισμό του Συνδέσμου

Tη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, στην αίθουσα της ΔΗ.Κ.Ε.Χ., στην Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια-τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και συμμετείχαν 54 μέλη του Συνδέσμου.

Από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.  Λευτέρη Φανό (αριστερά στη φωτό-αρχείου) παρουσιάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός του εξαμήνου που μεσολάβησε από τις τελευταίες εκλογές. Τονίστηκε η μαζική επιστροφή των διαιτητών στον Σύνδεσμο, γεγονός που αποδεικνύεται από τον αριθμό των δηλώσεων που υποβλήθησαν (πάνω από 100), από τον αριθμό των οικονομικά τακτοποιημένων (περίπου 80) κι από την τακτική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.

Ακόμη αναφέρθηκε η ομαλοποίηση των σχέσεων με την ΕΠΣ Εύβοιας κι η άριστη συνεργασία, καθώς κι ότι το Δ.Σ. παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ο.Δ.Π.Ε και θα προβεί στις κατάλληλες παρεμβάσεις.

Στη συνέχεια ο ταμίας κος Θανάσης Παπακυριάκος  (δεξιά στη φωτό-αρχείου) έκανε τον οικονομικό απολογισμό και εστίασε στο συμμάζεμα των δαπανών που έγινε, έτσι ώστε ο Σύνδεσμος, αυτή την στιγμή, να μπορεί να ανταπεξέρχεται με ίδιες δυνάμεις, έστω κι οριακά, από τις συνδρομές των μελών του. Τόνισε δε ότι θα συνεχιστεί η ίδια πολιτική και την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να ορθοποδήσει ο Σύνδεσμος και να μπορέσει να υποστηρίξει, σε υψηλό επίπεδο, τα μέλη του.

Ο Διοικητικός κι Οικονομικός απολογισμός, καθώς κι ο προϋπολογισμός υπερψηφίστηκαν από όλα τα μέλη.

Επιστροφή