ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΙΣΤΙΑΙΑ 2-3: Από νίκη σε νίκη πετάνε οι αετοί με τη στήριξη του κόσμου της πόλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΙΣΤΙΑΙΑ 2-3: Από νίκη σε νίκη πετάνε οι αετοί με τη στήριξη του κόσμου της πόλης
11 Φεβρουαρίου 2024, 18:55
A+ A-
Τι είπε ο προπονητής των νικητών Στάθης Κατσικογιάννης στο egnomi.gr.

Μεγάλο τρίποντο παραμονής στην κατηγορία πήρε η Ιστιαία, που πέρασε νικηφόρα από το -ουδέτερο- γήπεδο Αμαρύνθου, όπου διασταύρωσε τα ξίφη της με το -φαινομενικά- φαβορί του ματς Απόλλωνα Ερέτριας.

Ομως, και η Ιστιαία έχει δείξει το τελευταίο διάστημα ότι είναι μια ομάδα που παίζει με το μαχαίρι στα δόντια και έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα (διπλό στη Χαλκίδα και νίκη με 3-0 επί της Μακρυκάπας στην Αιδηψό). Τέτοιο είναι και το σημερινό, με τους βόρειους να προηγούνται δυο φορές, να χτίζουν παράσταση νίκης και στο τέλος να φεύγουν περήφανοι και χαμογελαστοί από την Βάθεια.

Οι αετοί πετάνε από νίκη σε νίκη και αν συνεχίσουν έτσι, η παραμονή δεν θα αργήσει να έρθει...

Δυο γκολ πέτυχε ο Πετής (και τα δυο με πέναλτι) και ένα ο Μαρνέζος.

Η Ερέτρια βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά η τελευταία κουβέντα ανήκε στην Ιστιαία.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ΑΕ Ιστιαίας Στάθης Κατσικογιάννης δήλωσε στο egnomi.gr: "Ήταν μια μεγάλη νίκη, γιατί ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, μας ...περίμενε η Ερέτρια και προσπάθησε η ίδια να μας χτυπήσει στην κόντρα, που συνήθως εμείς επιλέγουμε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Βάλαμε δυο γκολ με πέναλτι, τα οποία προήλθαν από ατομικές ενέργειες. Θα μπορούσε το ματς να έρθει και ισόπαλο. Να χάναμε, από τη στιγμή που προηγηθήκαμε δυο φορές, ήταν δύσκολο. Τελικά καταφέραμε να νικήσουμε. Αλλά για εμάς το σημαντικότερο είναι η στήριξη που έχουμε από την πόλη, μετά την απώλεια του προέδρου μας Νίκου Ζαλάβρα. Ο κόσμος της Ιστιαίας μας βοηθάει με το υστέρημά του και είναι πολύ συγκινητικό και τους ευχαριστούμε".

Τα γκολ του αγώνα

Στο 37' ο Πετής με πέναλτι έκανε το 0-1 για την Ιστιαία.

Στο 53' ο Γιώργος Κωνσταντάγκας με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 για την Ερέτρια.

Στο 57' ο Πετής με πέναλτι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Ιστιαίας κάνοντας το 1-2.

Στο 78' ο Δημήτρης Τσούτσης ισοφάρισε εκ νέου (2-2) για τον Απόλλωνα.

Στο 84' ο Μαρνέζος έκανε το 2-3 και χάρισε στην ομάδα της Ιστιαίας τη μεγάλη νίκη.

Διαιτησία: Βελέντζας, Κωνστάντιος - Σέρρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Καρβέλης): Μπασινάς, Παν. Τσούτσης, Θανάσι, Καρλατήρας, Πετράκης, Ζουρμπουλής (66' Λ. Κιάκης), Μπαλάκας (76' Πομάρες), Κ. Τσούμαρης (46' Νικολάου), Χ. Τσούμαρης, Κωνσταντάγκας, Δημ. Τσούτσης.

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Κατσικογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (75' Γλύκος), Φλέβας, Τοουρφέ, Μάλλιαρης, Πετής (94' Πανταζής), Τζαφεράι (86' Κασσικός), Καλιβάτσι, Δήμου, Μαρνέζος, Σταθαράς (94' Αντωνίου).

Επιστροφή