Ανακαλούνται μπάρες σοκολάτας Lacta με πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας εταιρείας

Ανακαλούνται μπάρες σοκολάτας Lacta με πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας εταιρείας
19 Φεβρουαρίου 2024, 18:35
A+ A-
Λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος σε συγκεκριμένες παρτίδες του προϊόντος.

Στην προληπτική ανάκληση παρτίδων σοκολάτας Lacta, λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος, προχώρησε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Mondelez, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «Μπάρα Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμμaρίων» και η ανάκληση αφορά τις παρτίδες με αριθμό OSK0934651  και OSK0934652, με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 18 Αυγούστου 2024.

"Η προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων.", υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Mondelez.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, η πιθανή παρουσία ξένου σώματος  αφορά σε μικρό κομμάτι πλαστικού. Με πρωτοβουλία της εταιρείας έχει ενημερωθεί σχετικά και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

"Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον το επιθυμούν.", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

 

Επιστροφή