ΙΣΤΙΑΙΑ: Αγροτικός γιατρός φόρτισε το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του

ΙΣΤΙΑΙΑ: Αγροτικός γιατρός φόρτισε το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος του
19 Φεβρουαρίου 2024, 20:20
A+ A-
Ανακοίνωση από την Λαϊκή Συσπείρωση, κατά του Δημάρχου, γιατί η παράταξη θεωρεί ότι αυτός προκάλεσε την ΕΔΕ.

Νέο σήριαλ προέκυψε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, μετά τις παραιτήσεις γιατρών, τις καταγγελίες, τις ανακοινώσεις (θυμηθείτε εδώ ένα από τα πολλά περιστατικά), που το έφεραν με αρνητικό τρόπο στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Το νέο περιστατικό, που εξελίσσεται σε ...σήριαλ, αφορά στην φόρτιση του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου ενός αγροτικού γιατρού, στο ιατρείο. Η παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, κατά του Δήμάρχου, στην οποία τονίζει:  

" Ο Δήμαρχος κ. Κοντζιάς συνεχίζει τον κατήφορο… Ενώ είναι συνυπεύθυνος για τις μεγάλες ελλείψεις και τα οξυμένα προβλήματα του Κέντρου Υγείας και δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση προς την κυβέρνηση, ανοίγει μέτωπο προς τους ιατρούς.

Καταγγέλλει και προκαλεί Ένορκη Διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για αγροτικό ιατρό γιατί φόρτισε το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο του στο ιατρείο, το οποίο άλλωστε χρησιμοποιεί και για τη δουλειά του.

Η απαράδεκτη αυτή κίνηση δείχνει πως το βαρέλι όχι απλά δεν έχει πάτο αλλά και ότι ο αντιλαϊκός «κατήφορος» είναι μακρύς!!"

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης:

" Το θέμα συνδέεται με τα γενικότερα ζητήματα της υγείας στην περιοχή, και αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, την ίδια ώρα που οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν αγώνα για την υγεία στο τόπο μας, χωρίς επαρκείς απολαβές, χωρίς επαρκή μέσα, ο Κοντζιάς και η Δημοτική αρχή, να επιτίθενται στον ιατρό γιατί φόρτισε το αυτοκίνητό του.

Την ίδια στιγμή ο Δήμος έπρεπε να έχει σημεία φόρτισης, θα έπρεπε στους ιατρούς που έχουν συνεχείς μετακινήσεις να χορηγείται χιλιομετρική αποζημίωση. Είναι δίκαια η αγανάκτηση που εκφράζουν με τις τοποθετήσεις – ανακοινώσεις τους οι Ιατροί του ΚΥ, οι αγροτικοί Ιατροί, αλλά και ο ίδιος ο Ιατρός."

Επιστροφή