ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)
25 Φεβρουαρίου 2024, 08:45
A+ A-
Μην χάσετε τον Κιάνου Ριβς στην ταινία «Τhe matrix revolutions» και τον Χάρισον Φορντ στην περιπέτεια «Ο φυγάς».

12.00  STAR «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΠΛΑΚΑ» 

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1972.                    

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ξένια Καλογεροπούλου, Αιμιλία Υψηλάντη, Γιάννης Γκιωνάκης, Ζέτα Αποστόλου, Σταύρος Ξενίδης, Δημήτρης Μπισλάνης, Μάκης Δεμίρης, Μίτση Κωνσταντάρα.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Λάζαρος Χατζηφλόκας είναι ένας άνθρωπος που δεν εργάσθηκε ποτέ στη ζωή του, επειδή είχε την τύχη να γεννηθεί πλούσιος. Όταν πέθανε ο πατέρας του,  σε ηλικία πενήντα ετών, άρχισε τις τρομερές σπατάλες και, σε σχετικά μικρό διάστημα, έμεινε άφραγκος. Ο Λάζαρος άρχισε έναν αγώνα για να εξοικονομήσει χρήματα και τότε κατάλαβε πόσο δύσκολη είναι η ζωή. Στο διάστημα αυτό γνώρισε και φτωχούς ανθρώπους, που του παραστάθηκαν. Ενας απ’ αυτούς ήταν ένα κορίτσι που πουλούσε λουλούδια σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, η Στεφανία. Για χατήρι της Στεφανίας, της αδελφής της Χριστίνας και του μικρού παιδιού της Χριστίνας, ο Λάζαρος στρώνεται στη δουλειά και κερδίζει τίμια το ψωμί του. Όταν ο χαρακτήρας του “στρώνει”, ο Λάζαρος μαθαίνει ότι η φτώχεια του είναι εικονική: την είχε δημιουργήσει ο πατέρας του πριν πεθάνει για να διορθώσει τον αδιάφορο γιο του…

 

13.00 ΕΡΤ-1 «ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1970.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τζένη Ρουσσέα, Ανδρέας Μπάρκουλης, Βίκυ Βανίτα, Μάκης Ρευματάς, Κάκια Παναγιώτου, Πέτρος Ζαρκάδης, Σωτήρης Τζεβελέκος, Νικήτας Πλατής, Θόδωρος Κατσαδράμης, Μίτση Κωνσταντάρα, Μπάμπης Ανθόπουλος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Πάνος Πάμπανος κάνει διπλή ζωή. Στην κόρη του καλύτερου φίλου του και προστατευόμενή του, τη Θάλεια, παρουσιάζεται σαν άνθρωπος αυστηρών αρχών και βράχος ηθικής. Στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά ένας αδιόρθωτος γλεντζές, ο οποίος κρύβεται πίσω από το πρόσωπο ενός φανταστικού ανιψιού του. Όταν η θεία του συνεταίρου του Ντίνου Καλιαμπέση, η κυρία Αγγέλα Αυγερινού, έρχεται στην Αθήνα από το Γιοχάνεσμπουργκ, ο Πάνος ερωτεύεται την κόρη της, τη Γιάννα, και προσπαθεί να εξαφανίσει τον ανύπαρκτο ανιψιό του. Όμως και ο Ντίνος ερωτεύεται τη Θάλεια, την οποία θεωρεί παλιά φιλενάδα του Πάνου. Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς η Θάλεια θεωρεί τον Ντίνο ανιψιό του Πάνου και η Γιάννα πιστεύει ότι η Θάλεια είναι αρραβωνιαστικιά του Πάνου. Στο τέλος, βέβαια, η τάξη αποκαθίσταται, ο Πάνος παντρεύεται τη Γιάννα και ο Ντίνος τη Θάλεια.

 

16.20 MEGA «ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΔΥΟ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1963.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλέκος Αλεξανδράκης, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννης Βογιατζής, Περικλής Χριστοφορίδης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Τρία αδέλφια, μία ανύπαντρη μεγαλοκοπέλα, ένας μισογύνης καθηγητής και ένας ζωηρός και τσαχπίνης νέος, ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, υπό το κράτος του αυστηρού κυρίου καθηγητή. Ενός άνδρα νέου σε ηλικία, πλούσιου σε πνεύμα, αλλά φτωχού σε εμπειρίες, που δηλώνει φανατικός εχθρός του έρωτα. Την μιζέρια της ζωής του θα ταράξει η άφιξη μιας νόστιμης μικρής. Η ωραία κοπέλα που θα πιάσει δουλειά σαν γραμματέας του, δεν είναι άλλη από την αρραβωνιαστικιά του μικρού του αδελφού, που θα προσπαθήσει μ’ αυτόν τον τρόπο να του αλλάξει τις “σκουριασμένες του” ιδέες, να κερδίσει την εύνοιά του και να τον πείσει να δώσει την συγκατάθεσή του για τον γάμο της με τον αδελφό του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι. Τα βέλη του θεού έρωτα θα πλήξουν τον καθηγητή, αλλά και την κοπέλα, με αποτέλεσμα το ένα μπέρδεμα να ακολουθεί το άλλο, καθώς εκείνη θα βρεθεί ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Στο τέλος, όμως κανείς δεν θα παραμείνει παραπονεμένος ή στο “ράφι”!

 

16.30  STAR «Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1962.                    

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.                      

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντίνος Ηλιόπουλος, Γκέλυ Μαυροπούλου, Καίτη Πάνου, Βασίλης Ανδρονίδης, Χρήστος Τσαγανέας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας ευσυνείδητος και καθ’ όλα έντιμος υπάλληλος, απόλυτα συνεπής στα καθήκοντά του, ο Μηνάς Κανούδης, είναι υπεύθυνος για τις προμήθειες της εταιρείας Πυρσός. Η γυναίκα του, Εύα, είναι πιστή και υπάκουη σύζυγος, και ασπάζεται τις αρχές του άντρα της. Όπως κάθε γυναίκα όμως ζηλεύει τα μεγαλεία, όπως τις γούνες ή τα κοσμήματα. Μια μέρα την πλησιάζει ο προϊστάμενος του άντρα της, Κοσμάς και την πείθει, με το αζημίωτο βέβαια, να υποδείξει στον Μηνά κάποιον δικό του προμηθευτή. Η Εύα αναλαμβάνει να προωθήσει στην εταιρία τον σύζυγό της,  χωρίς αυτός να καταλάβει τίποτα για να μην πληγωθεί ο εγωισμός του. Έτσι ξεκινάει μια ιστορία όπου στις πλάτες του συζύγου της, η Εύα κερδίζει χρήματα, τα οποία δικαιολογεί ως κληρονομιά από έναν θείο της.  Στο κόλπο είναι και ο Θεοφάνης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Πίσω από την πλάτη του Μηνά αρχίζουν να παίρνουν τις μίζες τους, αυτό όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ. Μια μέρα γίνονται αντιληπτοί. Τότε ο χαμηλών τόνων Μηνάς σηκώνει το πραγματικό του ανάστημα και κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του…

 

16.45  ΑΝΤ-1 «Ο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1973.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Έλενα Ναθαναήλ, Νίκος Ρίζος, Ανδρέας Φιλιππίδης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας από τους δύο συνεταίρους μιας αντιπροσωπείας μοτοσυκλετών, τρακάρει με την κόρη του μεγαλύτερου ανταγωνιστή τους και χωρίς να το καταλάβει την ερωτεύεται.

 

20.00 OPEN «ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1962.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Καψασκής Σωκράτης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Γιώργος Τσιτσόπουλος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας μεσόκοπος κρεατέμπορας, ο Βαγγέλης, πασχίζει να παντρέψει την κακάσχημη γεροντοκόρη αδελφή του, Ευτυχία, με τον υπάλληλό του Κλεομένη, ώστε να μπορέσει κι αυτός με τη σειρά του, επιτέλους, να πάρει τη Λίνα, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος οκτώ ολόκληρα χρόνια. Όμως, το χέρι της Ευτυχίας διεκδικεί και ένας παράξενος τύπος, ο Κούλης, που δεν έχει δει ποτέ του τη γεροντοκόρη, αλλά έχει πληροφορηθεί πως είναι κάτοχος 120.000 λιρών, θέλοντας μ' αυτόν το γάμο να κάνει την τύχη του.

 

21.45  OPEN «ΤΗΕ MATRIX REVOLUTIONS»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας-δυστοπίας-2003.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κιάνου Ρiβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μετά την τελευταία μάχη μεταξύ ανθρώπων και Μηχανών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πια που θέλουν να ζήσουν στον πραγματικό κόσμο. Η μάχη, όμως, που πρέπει να δώσουν για να αποδράσουν από το Matrix είναι άνιση. Ο Νίο ετοιμάζεται για την τελική επίθεση, όμως οι Μηχανές δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα...

Πρωτοποριακή ταινία-φαινόμενο, που εισήγαγε νέες τεχνικές, αλλά και πρωτότυπα θέματα σε συνδυασμό με επιρροές από τις πολεμικές τέχνες της Ανατολής.

 

22.50 ALPHA «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ»

ΕΙΔΟΣ: Θρίλερ-2018.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τιμ Χάντερ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίκολας Κέιτζ, Ρόμπιν Τάνεϊ, Μαρκ Μπλούκας, Έρνι Λάιβλι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα ζευγάρι αγοράζει ένα παλιό μοτέλ στην έρημο ψάχνοντας για μια νέα αρχή. Σύντομα όμως αυτή η απόδραση θα οδηγήσει σε έναν μυστηριώδη κόσμο, όταν ο Ρέι ανακαλύπτει έναν αμφίδρομο καθρέφτη. Τότε θα πρέπει να αγωνιστεί για να σώσει τη σύζυγό του και τον εαυτό του από τις συνέπειες ενός φρικτού μυστικού που συνδέεται με το μοτέλ και τους περίεργους ανθρώπους που το επισκέπτονται.

 

23.30 STAR «Ο ΦΥΓΑΣ»  (THE FUGITIVE)

ΕΙΔΟΣ: Αστυνομική περιπέτεια-1993.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άντριου Ντέιβις.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Χάρισον Φορντ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζερόεν Κράμπε, Σίλα Γουόρντ, Τζο Παντολιάνο, Αντρέας Κατσούλας.

YΠΟΘΕΣΗ: Ο δρ Ρίτσαρντ Κιμπλ, διακεκριμένος χειρουργός του Σικάγο, δεν έχει παράπονα απ’ τη ζωή: κατέχει μια εξέχουσα θέση στην ιατρική κοινότητα, ένα υπέροχο σπίτι στο πιο ακριβό προάστιο και μια πανέμορφη σύζυγο, την Έλεν. Όλα είναι πράγματι τέλεια, μέχρι τη στιγμή, που η Ελεν δολοφονείται. Ο Κιμπλ κατηγορείται για τη δολοφονία της και καταδικάζεται σε θάνατο. Όμως, η τύχη τον βοηθά να δραπετεύσει. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό. Ο Κιμπλ προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο και παράλληλα να ξεφύγει από τον διώκτη του, τον ομοσπονδιακό πράκτορα Σαμ Τζέραρντ, ο οποίος έχει ορκιστεί να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη...

 

00.30 OPEN «ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμική περιπέτεια φαντασίας-2012.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λοράν Τιράρντ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ντάνι Μπουν, Εντουάρ Μπερ, Κατρίν Ντενέβ, Βενσάν Λακόστ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Βασίλισσα των Βρετανών στέλνει τον έμπιστο αξιωματικό της Αντικλιμάξ στη Γαλατία, για να ζητήσει βοήθεια καθώς ο Καίσαρας έχει εισβάλλει στη Βρετανία.

Την ίδια ώρα ο Αστερίξ κι ο Οβελίξ έχουν αναλάβει μια… ιδιαίτερη αποστολή, να «βάλουν» μυαλό στον Γιακλωτσίξ, τον άτακτο ανιψιό του Αρχηγού, που ασχολείται μόνο με τα κορίτσια και τη μουσική. Οι Γαλάτες δίνουν ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό τους φίλτρο στον Αντικλιμάξ, προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση και Αστερίξ κι ο Οβελίξ τον συνοδεύουν πίσω στην πατρίδα του, σέρνοντας μαζί και τον Γιακλωτσίξ. Οι ήρωες μας θα βρεθούν μπλεγμένοι σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς ο Γιακλωτσίξ ερωτεύεται την Οφηλία, την αρραβωνιαστικιά του Αντικλιμάξ, ενώ ο Οβελίξ τη δασκάλα της. Το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί, αφού το βαρέλι με το μαγικό τους φίλτρο χάνεται και ο Γιακλωτσίξ πέφτει αιχμάλωτος των Νορμανδών. Ένα τρελό κυνηγητό θα ακολουθήσει όπου Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να αποκτήσουν το μαγικό φίλτρο, από το οποίο φυσικά εξαρτάται η σωτηρία ενός έθνους.

 

01.00 ΕΡΤ-1 «ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ»

ΕΙΔΟΣ: Δραμεντί-2019. 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κουέντιν Ταραντίνο.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντακότα Φάνινγκ, Σκουτ Μακνέρι, Αλ Πατσίνο, Τίμοθι Όλιφαντ, Τζέιμς Μάρσντεν, Κερτ Ράσελ, Ντέμιαν Λιούις, Τιμ Ροθ, Εμίλ Χιρς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στην κινηματογραφική βιομηχανία του Λος Άντζελες του 1969, ένας τηλεοπτικός αστέρας σειράς γουέστερν του ’50, αγωνίζεται να κρατήσει την καριέρα του, τη δόξα και τη φήμη του στα όρια της αξιοπρέπειας. Παράλληλα φροντίζει να βρίσκει δουλειά στον κασκαντέρ κολλητό του. Λεπτομέρεια: έχει για γείτονες τη Σάρον Τέιτ και τον Ρομάν Πολάνσκι.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει με την 9η ταινία του, μια μυθική ερωτική επιστολή στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση του τέλους της δεκαετίας του ’60 και μας βυθίζει στην εκρηκτική ομορφιά του Λος Άντζελες της εποχής. Με πρωταγωνιστικό δίδυμο δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους, τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και τον Μπραντ Πιτ, η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, ένα αριστοτεχνικό κολάζ με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές αναφορές, όπως μόνο ο συγκεκριμένος -ασύλληπτα διαβασμένος- δημιουργός ξέρει να υπογράφει.


01.15   ALPHA «STAR TREK INTO DARKNESS»

EIΔΟΣ: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας-2013.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέι Τζέι Έιμπραμς.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόε Σαλντάνα, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Άντον Γέλτσιν, Λέοναρντ Νιμόι, Σάιμον Πεγκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν το πλήρωμα του USS Enterprise γυρίζει πίσω στη βάση, καλείται να κυνηγήσει μια ασταμάτητη δύναμη τρομοκρατίας που απειλεί τον κόσμο μας. Με ένα προσωπικό ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί, ο κυβερνήτης Κερκ ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό σε έναν κόσμο εμπόλεμης ζώνης, για να συλλάβει έναν επικίνδυνο τρομοκράτη-«όπλο μαζικής καταστροφής». Καθώς οι διαστημικοί μας ήρωες οδηγούνται σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, η αγάπη θα αμφισβητηθεί, οι φιλίες θα διαλυθούν και θα πρέπει να γίνουν θυσίες για τη μοναδική οικογένεια που γνώρισε ποτέ ο Κερκ: το πλήρωμά του.

 

02.00 ΣΚΑΪ «ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ»

ΕΙΔΟΣ: Θρίλερ, Μυστηρίου-2007.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζόμπι Χάρολντ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέσικα Άλμπα, Χέιντεν Κρίστενσεν, Τέρενς Χάουαρντ, Λένα Όλιν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Κλέιτον Μπέρεσφορντ, ένας νεαρός πλούσιος επιχειρηματίας, αποκαλύπτει στην αυταρχική μητέρα του ότι έχει ερωτευτεί την οικονόμο της, την πανέμορφη Σαμάνθα και σκοπεύουν να παντρευτούν. Λίγες ώρες μετά τον γάμο, ο Κλέιτον, που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, μαθαίνει ότι έχει βρεθεί ο γιατρός και το μόσχευμα που θα τον σώσει. Ωστόσο, στο χειρουργείο η αναισθησία αποτυγχάνει και ο Κλέιτον διατηρεί πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω του. Ξαπλωμένος στο χειρουργικό τραπέζι γίνεται μάρτυρας τραγικών αποκαλύψεων για τη ζωή του, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

 

 02.30 STAR «BLINDED BY THE LIGHT»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκουρίντερ Τσάντα.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βίβεϊκ Κάλρα, Γκουλβιντέρ Γκιρ, Μίρα Γκανάτρα, Νιλ Γουίλιαμς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Λούτον, Αγγλία, 1987. Ο Τζάβιντ, ένας βρετανός έφηβος πακιστανικής καταγωγής, μεγαλώνει εν μέσω φυλετικών και οικονομικών αναταραχών και γράφει ποίηση, προκειμένου να «ξεφύγει» από τη μισαλλοδοξία, που μαστίζει την πόλη του, αλλά και από την αυστηρότητα του συντηρητικού πατέρα του. Όταν ένας συμμαθητής του τον «μυεί» στη μουσική του Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Τζάβιντ βρίσκει τις ομοιότητες ανάμεσα στη ζωή της εργατικής τάξης και τους δυνατούς στίχους του Μπρους. Σύντομα, ο Τζάβιντ ανακαλύπτει μία καθαρτική διέξοδο, για ν΄ ακολουθήσει τα όνειρά του και να εκφραστεί με τη δική του, μοναδική φωνή…

 

02.30 MEGA «RUN THIS TOWN»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική-2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρίκι Τόλμαν.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μπεν Πλατ, Νίνα Ντόμπρεβ, Μίνα Μασούντ, Ντέμιαν Λιούις, Τζένιφερ Έλ , Σκοτ Σπίντμαν, Κέιτι Μπράιερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η υπόθεση εστιάζει σε ένα νέο δημοσιογράφο, τον Μπράμ που εργάζεται σε μία εφημερίδα του Τορόντο. Στον Μπραμ αναθέτουν κυρίως διεκπεραιωτικές δουλειές, παρά ρεπορτάζ. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που μαθαίνει καταλάθος μία σοβαρή πληροφορία που αφορά το δήμαρχο της πόλης, τον Ρομπ Φορντ. Η πληροφορία αυτή θα μπορούσε να γίνει η αιτία να έρθει στο φως ένα τρομερό σκάνδαλο γύρω από το όνομα του. Ο Μπραμ θα προσπαθήσει να βρει και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία από τους δύο βοηθούς του δημάρχου, που βρίσκονται στο πολιτικό του γραφείο. Θα καταφέρει ο Μπραμ να φέρει όλη την αλήθεια στο φως, ή ο δήμαρχος θα καταφέρει να αποκρύψει τα στοιχεία;

Επιστροφή