ΠΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 4-2: Τόσα μπορούσε, τόσα έκανε...

ΠΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 4-2: Τόσα μπορούσε, τόσα έκανε...
12 Μαρτίου 2024, 21:05
A+ A-
Ανδρικοπούλου και Μακρή σκόραραν για την ομάδα της Χαλκίδας.

Την ήττα με 4-2 γνώρισε στην πρωτεύουσα από τον ΠΑΣ Αθηνών 1966 ο ΠΓΑΟ Χαλκίδας για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (15η αγωνιστική).

Η χρονιά φάνηκε να ξεκινάει ιδανικά για την ομάδα της Χαλκίδας, αλλά στην πορεία έγιναν λάθη που κόστισαν ακριβά.

Ο ΠΓΑΟ άλλαξε προπονητή (Νίκας αντί Μπαλάνου), αλλά όταν η ομάδα έμεινε εκτός στόχων πέταξε λευκή πετσέτα στον στόχο του πρωταθλητισμού κι έριξε το βάρος στις μικρότερες ηλικίες, με τα κοριτσάκια, όμως, να μην είναι έτοιμα να σηκώσουν το βάρος.

Ο πρόεδρος Δήμος Λεοντής παραδέχθηκε ότι έγιναν λανθασμένες κινήσεις και κακός προγραμματισμός, αλλά το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα για την ερχόμενη σεζόν.

Στο αγωνιστικό σκέλος ...και τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Χαλκίδας στην Αθήνα προήλθαν από αμυντικά λάθη που τα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχες, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο λεπτό με την Καλαβρού και ακόμη τρία στο β' ημίχρονο (60', 70', 75') με τις Νικολούζου, Καλαβρού (έβαλε δυο γκολ) και Τάτση. 

Η ομάδα της Χαλκίδας ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με την Ανδρικοπούλου στο 25' και μείωσε σε 4-2 στο 85' με την Μακρή.

Επί της ουσίας, τόσα μπορούσε, τόσα έκανε...

ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιώργος Νίκας): Κάλια Ντέα, Κριθαρέλη, Γαγάρα (70' Δαμιανού), Στεφανοπούλου, Ρόγκα, Σαρρή, Ανδρικόπουλου, Κατσιφή, Μακρή, Κόρδη (7' λ.τρ. Χαρτοματσίδου), Δέδε (70' λ.τρ. Τσουρουφλή).

Επιστροφή