ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-0: Απολαυστική ξανά και φουλ για την 3η θέση ...πρώτη φορά

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-0: Απολαυστική ξανά και φουλ για την 3η θέση ...πρώτη φορά
7 Απριλίου 2024, 19:15
A+ A-
Με 11 παίκτες η Ερέτρια προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τους γηπεδούχους.

Αλλη μια απολαυστική εμφάνιση πρόσφεραν οι παίκτες της Αιδηψού στους φιλάθλους κερδίζοντας 4-0 τον Απόλλωνα Ερέτριας και έκανε ένα μεγάλο βήμα (μετά και την ήττα της Προποντίδας σήμερα) για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α' ΕΠΣΕ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Απόλλωνας παρέμεινε στους 34 βαθμούς και θα τους κάνει 37 με το 3-0 ά.α. στο φινάλε (με τα Λουκίσια), αλλά είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί βαθμό ή βαθμούς στον επόμενο αγώνα του με τον ΑΟΧ στην Ερέτρια.

Σήμερα, πάντως, παρά το βαρύ σκορ οι 11 παίκτες (σ.σ. στην αποστολή ήταν και ο Π. Τσούτσης) ήταν φιλότιμοι και ήταν αυτοί που μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ, αλλά το δοκάρι αρχικά και στη συνέχεια ο Μπιμπάι τους στέρησαν την χαρά του γκολ, σε σουτ του Κωνσταντάγκα και του Κιάκη με τη συμπλήρωση του πεντάλεπτου.

Ο Μπιμπάι επενέβη λίγο αργότερα σε ένα δυνατό σουτ πάλι του Κωνσταντάγκα και στη συνέχεια πήρε μπρος η μηχανή της λουτρόπολης.

Στο 35' έγινε το 1-0 με κεφαλιά του αρχηγού Χρήστου Φώτου ύστερα από εκτέλεση φάουλ και με αυτό το σκορ έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη συνέχισαν με φόρα οι γηπεδούχοι και στο 48' ο κάπτεν (Φώτου) με νέα κεφαλιά ξανά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια πρόλαβε ο Δημήτρης Ζουζουλής και με προβολή έκανε το 2-0.

Δεν ήταν δυνατόν να λείψει από τη λίστα των σκόρερ ο Γιάννης Κυριακού και αυτός ήταν που με προσωπική ενέργεια πέτυχε το 3-0 στο 51' για να λάβει τέλος ...η παράσταση στο 64' με το τέταρτο γκολ της Αιδηψού από τον Γιάννη Σουλιάδη.

Διαιτησία: Πόγκας, Δάλλας-Παλουμπής.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θανάσης Αναγνώστου): Μ. Μπιμπάι, Φώτου (74' Καρατζούδης), Β. Αναστασιάδης (83' Γιουκάι), Γάσπαρης, Πατσής, Σούμπασης (70' Καπλανάι), Μαυρούτσικος, Ιωάννης Σουλιάδης (70' Μ. Σουλιάδης), Ι. Κυριακού, Δημ. Ζουζουλής (83' Μηλόπουλος), Σωτ. Μακρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Παν. Μπασινάς, Δημ. Τσούτσης, Νάτσης, Γιάννης Γίγας, Παύλος Ζουρμπουλής, Μπαλάκας, Κιάκης, Κώστας Τσούμαρης, Χριστοφ. Τσούμαρης, Γ. Κωνσταντάγκας, Ανέστης Πετράκης.

Επιστροφή