ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Οι παίκτες ήταν παρόντες στα δύσκολα - Αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Οι παίκτες ήταν παρόντες στα δύσκολα - Αρχαιρεσίες για νέα διοίκηση
23 Απριλίου 2024, 09:40
A+ A-
Η ανακοίνωση του ΑΟΧ μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας εξέδωσε ο ΑΟ Χαλκίς, επισημαίνοντας ότι στα δύσκολα οι παίκτες της φετινής ομάδας δήλωσαν παρόντες, ενώ προανήγγειλε αρχαιρεσίες -μέσω συνέλευσης- για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΟ Χαλκίς αναφέρει αρχικά: "Ως Διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς είχαμε θέσει ως στόχο τη συνέχεια της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος και την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία. Στόχος, όχι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου μας, όμως ρεαλιστικός, πραγματιστικός και απολύτως δικαιολογημένος, αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες υπό τις οποίες στήθηκε η ομάδα».

Ο ΑΟ Χαλκίς στάθηκε στη μαχητικότητα των παικτών: «Οι παίκτες μας τίμησαν την κυανόμαυρη φανέλα και θα αποτελούν για πάντα ξεχωριστό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας μας, γιατί στα δύσκολα δήλωσαν παρόντες!».

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στους φιλάθλους: «Ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους παίκτες και τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς και έγιναν ασπίδα, αλλά και δόρυ του συλλόγου μας».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Σε αυτούς τους λίγους, τους ελάχιστους από κάθε άποψη, που μονίμως προκαλούσαν προβλήματα και "μοίραζαν απλόχερα" αρνητικότητα και ηττοπάθεια και ως άλλες "Κασσάνδρες" προέβλεπαν την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας μας, αλλά και "διαγίγνωσκαν" διοικητική ανεπάρκεια, θα θέλαμε να ζητήσουμε μια μεγάλη "συγγνώμη" που διαψεύσαμε τις "προβλέψεις" τους. Ίσως, όμως, φταίει και το γεγονός ότι ο ΑΟ Χαλκίς δεν συμβιβάζεται με την ήττα».

Όπως αναφέρει ακόμη ο ΑΟΧ το επόμενο διάστημα «θα ανακοινωθεί ο χρόνος κι ο τόπος της πραγματοποίησης Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και η πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ» (σ.σ. να σημειώσουμε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα στις επόμενες ώρες να παραιτηθεί το τωρινό σχήμα).

Επιστροφή