ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΔΕΥΤΕΡΑ 6 MAΪΟΥ)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΔΕΥΤΕΡΑ 6 MAΪΟΥ)
6 Μαΐου 2024, 09:33
A+ A-
Χαλαρώστε με τη ρομαντική κομεντί «Pretty woman» με τους Τζούλια Ρόμπερτς και Ρίτσαρντ Γκιρ.

 

05.00   ΑΝΤ-1 «BARBIE ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ»                      

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ουίλιαμ Λάου, Κόνραντ Χέλτεν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μπάρμπι έχει όνειρο να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας. Για να πραγματοποιήσει το όνειρο της, αποφασίζει να επισκεφτεί την θεία της που έχει το δικό της στούντιο μόδας στο Παρίσι. Εκεί η Μπάρμπι με την σχεδιάστρια Άλις θα ανακαλύψουν στην σοφίτα μια παλιά μαγική ντουλάπα απ' όπου βγαίνουν οι νεράιδες της μόδας!!! Θα εντυπωσιάσει τελικά η Μπάρμπι το κοινό του Παρισιού και θα τα καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας?

 

05.00 MEGA «ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΡΦ»

ΕΙΔΟΣ: Κινούμενα σχέδια-2007.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ας Μπράνον, Κρις ΜπακΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Ακούγονται οι φωνές των: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, 'Ανθιμος Ανανιάδης, Αγγελική Δαλιάνη, Αντρέα Πολομπαρίνι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Γνωρίστε την πιο… κουλ πλευρά των ωκεανών και βουτήξτε στον μαγευτικό κόσμο του σέρφινγκ, με την βοήθεια του φιλόδοξου σέρφερ Κόντι, που ετοιμάζεται για τον πιο συναρπαστικό αγώνα της ζωής του! Με την συνοδεία του κινηματογραφικού συνεργείου που καταγράφει τις εμπειρίες του, ο Κόντι αφήνει την οικογένειά του στο Κρύο Ντε Τζανέιρο της Ανταρκτικής για να ταξιδέψει στα Πιγκουινίσια, για το πρωτάθλημα στη μνήμη του θρυλικού σέρφερ Μπιγκ Ζ. Εκεί συναντά το τρελό κοτόπουλο σέρφερ Τζο Κότα, τον διάσημο υπέρμαχο του σερφ Ρέτζι Μπελαφόντε, τον κυνηγό ταλέντων Μίκι Αμπράμοβιτς και την δυναμική ναυαγοσώστρια Λάνι. Ο Κόντι πιστεύει ότι η νίκη θα του φέρει τον θαυμασμό που επιθυμεί, αλλά όταν συναντά έναν  παλαίμαχο σέρφερ, αναθεωρεί. Μήπως οι αληθινοί νικητές δεν είναι πάντα αυτοί που τερματίζουν πρώτοι;

 

06.30 ΜΕGA «ΑΝΝΥ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2014.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γουίλ Γκλουκ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κουβενζανέ Γουάλις, Τζέιμι Φοξ, Κάμερον Ντίαζ, Ρόουζ Μπερν Με τις φωνές των: Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Μήλιος, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Μαρία Ζερβού, Φώτης Πετρίδης, Πέτρος Δαμουλής, Λίλα Μουτσοπούλου, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πωλίνα Ευαγγέλου, Νεφέλη Παπασταθοπούλου, Ρόζι Παπαϊωάννου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Άννυ ζει παρέα με άλλα κοριτσάκια σε ένα ορφανοτροφείο που το διευθύνει η αυταρχική δις Χάνινγκαν. Εκεί την άφησαν οι γονείς της όταν ήταν μωρό δίνοντάς της την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Μεγαλώνοντας, η μικρή και θαρραλέα Αννυ, ξεκινά να αναζητά τους αληθινούς γονείς της. Όμως όλα πρόκειται να αλλάξουν, όταν ο Μπέντζαμιν Στακς – ένας πλούσιος επιχειρηματίας και υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υορκης- σώζει τη ζωή της από ένα ατύχημα. Το γεγονός αυτό ανεβάζει τη δημοφιλία του Στακς ο οποίος, και μετά από παρότρυνση των συμβούλων του, την υιοθετεί. Σταδιακά ο Στακς πιστεύει ότι είναι ο φύλακας άγγελος της Άννυ όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση Αννυ θα του αποδείξει το αντίθετο.

 

 07.40 ALPHA «KUNG FU PANDA»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων-2008.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Όζμπορν, Τζον Στίβενσον.

Σενάριο: Τζόναθαν Άιμπελ, Γκλεν Μπέργκερ, Έιθαν Ριφ.

Φωνές μεταγλώττισης: Χρήστος Θάνος, Τάσος Μασμανίδης, Γιάννης Στεφόπουλος, Υρώ Λούπη, Μαρία Ζερβού, Νέστωρ Κοψιδάς, Λεωνίδας Κακούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Παπαδόπουλος

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Πο είναι ένα φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, και λίγο αδέξιο Πάντα, το οποίο ονειρεύεται να γίνει δεξιοτέχνης στην πολεμική τέχνη του Κουνγκ Φου. Μετά από μια σειρά ξεκαρδιστικών συμπτώσεων, ο Πο βλέπει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα και μυείται στον κόσμο του Κουνγκ Φου από τον γκουρού του είδους Σίφου στο πλευρό των Υπέροχων Πέντε. Μάλιστα, ο Πο φαίνεται να είναι ο «Εκλεκτός», που θα πρέπει να αναμετρηθεί με το Απόλυτο Κακό, που δεν είναι άλλο από τη λευκή λεοπάρδαλη Τάι Λανγκ.

 

08.40 MEGA «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ»

ΕΙΔΟΣ:  Κινούμενα σχέδια-2012.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Τζέντι Ταρτακόφσκι.

Ακούγονται οι ηθοποιοί : Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, 'Αγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Γιώργος Πετρόχειλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Ντορίνα Θεοχαρίδου.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Δράκουλα τον οδήγησε στην δημιουργία ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου- επιτέλους- όλα τα ταλαιπωρημένα τέρατα μπορούν να περάσουν ξεκούραστες και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τους σιχαμένους ανθρώπους. Οι κρατήσεις για ένα συγκεκριμένο σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερες και γεμάτες από ξεχωριστούς καλεσμένους, καθώς η κορούλα του κλείνει τα 118 χρόνια της. Ο Αόρατος ‘Ανθρωπος,  η Μούμια, ο Φρανκεστάιν καταφθάνουν και είναι έτοιμοι για ξέφρενο πάρτι. Ο Τζόναθαν, όμως, έναν περιπλανώμενος ταξιδιώτης βρίσκεται τυχαία στο ξενοδοχείο και είναι σαν την μύγα μες το γάλα… Πως θα καταλήξει άραγε αυτό το σαββατοκύριακο;

 

08.45   STAR «ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ ! ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ»

ΕΙΔΟΣ: Παιδική-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σπάικ Μπράντ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του πηγαίνουν ένα ταξιδάκι για να επισκεφθούν τη μικρή αδελφή της Βίλμα, την Μάντλιν, η οποία σπουδάζει τη μαγική τέχνη στην Ακαδημία Μαγείας του Γουίρλεν, όπου κάτι ύποπτο συμβαίνει. Η παρέα αρχίζει τις έρευνες και η περιπέτεια ξεκινάει!

           

09.00   ΑΝΤ-1 «ΜΠΕΤΟΒΕΝ»

ΕΙΔΟΣ: Οικογενειακή-1992.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Μπράιαν Λεβάντ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τσαρλς Γκρόντιν, Μπόνι Χαντ, Ντιν Τζόουνς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μπετόβεν, ένα αξιολάτρευτο κουτάβι του Αγίου Βερνάρδου, πέφτει θύμα απαγωγής από δυο μικροαπατεώνες και καταλήγει στα χέρια του Δόκτορα Βάρνικ, ενός σαδιστή κτηνίατρου που πραγματοποιεί φρικτά πειράματα σε ζώα. Όμως ο Μπετόβεν καταφέρνει να το σκάσει απ’ τη «φυλακή» του βρίσκοντας καταφύγιο στη θαλπωρή της οικογένειας Νιούτον. Ο Τζορτζ Νιούτον, ο πατέρας της οικογένειας, στην αρχή φέρνει αντιρρήσεις για την παραμονή του στο σπίτι όμως τελικά πείθεται από τα παιδιά του. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν κάποια στιγμή ο Δρ Βάρνικ ανακαλύπτει τον Μπετόβεν και αποφασίζει να τον πάρει πίσω στο εργαστήριό του…

 

09.15 ALPHA «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων-2017.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αρνό Μπουρόν, Αντούν Κρίνγκς.

Φωνές μεταγλώττισης: Θοδωρής Τσουανάτος, Έλενα Δελακούρα, Τάνια Παλαιολόγου, Πέτρος Σπυρόπουλος,  Υακίνθη Παπαδοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Βαγγέλης Ζάπας, Χρήστος Θάνος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο Απολλό, ένα καλόκαρδο τριζόνι γελωτοποιός, φτάνει στο χωριό των ζουζουνιών, δεν αργεί να ταράξει τη ζωή όλου του βασιλείου. Πέφτοντας στην παγίδα της ζηλιάρας και πανούργας Χιγκέτ, ξαδέλφης της βασίλισσας, κατηγορείται για απαγωγή. Ο Απολλό, με τη βοήθεια της Μιρέιγ της μέλισσας και των φίλων τους, ξεκινά τώρα για μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης.

 

09.50 OPEN  «HAPPY FEET 2»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζορτζ Μίλερ.

Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Όθων Μεταξάς, Αλέξανδρος Ντούνης, Παύλος Τσιτομενέας, Αγνή Παλάσκα, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ηλίας Ζερβός, Κωνσταντίνος Τσάκωνας, Μαριάννα Τριανταφυλλίδου, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Δημήτρης Δημόπουλος, Άριελ Κωνσταντινίδη, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Στεφόπουλος, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παντελής Καναράκης, Πέτρος Σπυρόπουλος, Γιώργος Ρούπας, Νέστωρ Κοψιδάς, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Άρης Τρουπάκης, Σία Κοσκινά, Χρήστος Θάνος, Χρήστος Συριώτης, Νίκος Νίκας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον μικρό Έρικ, ο Μαμπλ διαπιστώνει ότι ο γιος του δυσκολεύεται και αυτός να προσαρμοστεί στον κόσμο των αυτοκρατορικών πιγκουίνων, ο οποίος δεν μπορεί καν να πλησιάσει τον πατέρα του που θεωρείται ο βασιλιάς της κλακέτας. Ο Έρικ, φοβισμένος καθώς είναι, αποφασίζει να φύγει μακριά από όλους και απ’ όλα και κυρίως από τη χορωδία! Όταν όμως η Ανταρκτική έρχεται αντιμέτωπη με μία άγνωστη απειλή, ο Έρικ θα κληθεί να βοηθήσει τον Μαμπλ, προκειμένου να ενώσει τα διάφορα έθνη πιγκουίνων με τα άλλα είδη που ζουν εκεί. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να πετύχουν τον σκοπό τους;

 

10.00   STAR «ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ: Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ»

ΕΙΔΟΣ: Παιδική-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σπάικ Μπραντ, Τόνι Τσερβόνε.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τομ και ο Τζέρι σε ένα απίθανο ταξίδι για να δουν τον υπέροχο Μάγο του Οζ! Γλιστρώντας  πάνω στο ουράνιο τόξο και ταξιδεύοντας στον κίτρινο, τούβλινο δρόμο, θα συναντήσουν όλους τους αγαπημένους  χαρακτήρες: τη Ντόροθι, τον Τότο, το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο, το Λιοντάρι την Κακιά Μάγισσα της Δύσης, τον Μάγο, τους Μάντσκινς και πολλούς άλλους. Οι αγαπημένοι Τομ και Τζέρι θα ζήσουν μεγάλες περιπέτειες, καθώς θα παρασυρθούν από έναν κυκλώνα, θα έρθουν σε αντιπαράθεση με ιπτάμενους πιθήκους και θα καταστρέψουν το κάστρο της κακιάς Μάγισσας, σε μια ηρωική προσπάθεια να σώσουν τη Ντόροθι και τον Τότο και να επιστρέψουν πίσω στο Κάνσας. Γιατί μην ξεχνάτε, τελικά  δεν υπάρχει κανένα καλύτερο μέρος από το σπίτι σας!

 

10.00   STAR  «ΓΟΥΪΛΙ»

ΕΙΔΟΣ: Παιδική-2018.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιουσρί Αμπντούλ Χαλίμ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: O Γουίλι είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλα σχέδια. Εργάζεται ως ταξί, αλλά ονειρεύεται να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων. Ήταν άλλωστε πρωταθλητής της τοπικής σκηνής και υπήρξε θρύλος. Όμως μετά από αυτό, τι του έχει απομείνει; Μία πρωινή δουλειά και ένα αφεντικό που δεν μπορεί να εγκαταλείψει. Μέχρι που ερωτεύεται ένα σπορ αυτοκίνητο, την όμορφη Μπέλα ντι Μονέτι και η ζωή του ανατρέπεται. Κι ενώ μπλέκει συνέχεια σε φασαρίες με τον κολλητό του φίλο Πουτ Πουτ, ένα σκανδαλιάρικο βεσπάκι, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπο με ένα συνδικάτο απαγωγέων ακριβών τροχοφόρων, με αρχηγό ένα γιγαντιαίο φορτηγό, που έχει βάλει στο μάτι και το αντικείμενο του πόθου του. Πολλές εξατμίσεις θα βρυχηθούν μέχρι ο Γουίλι να αποδείξει την αξία και τον έρωτά του!

 

10.30 MEGA «ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ»

ΕΙΔΟΣ: Αισθηματική-2004.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Σιγκάλ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: ’Ανταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, Ρομπ Σνάιντερ, Νταν Ακρόιντ. ΥΠΟΘΕΣΗ: Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση. Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι, που πάσχει από απώλεια μνήμης, δεν τον θυμάται καν. Αναγκαστικά, ο Χένρι θα πρέπει κάθε μέρα να… ξανασυστήνεται  και να κερδίζει τον έρωτα της Λούσι από την αρχή….

 

11.00   ALPHA «ΡΙΟ» 

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κάρλος Σαλντάνια.

Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Δημήτρης Παπαδάτος, Μαρίνα Τσιγονάκη, Μαρία Ζερβού, Ηλίας Ζερβός, Φώτης Πετρίδης, Σπύρος Ζουπάνος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νίκος Νίκας, Αντίνοος Αλμπάνης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα σπάνιο γαλάζιο παπαγαλάκι, ο Μπλου απάγεται από λαθρέμπορους και μεταφέρεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Μινεσότα. Ένα κοριτσάκι, η Λίντα, θα το βρει τυχαία και θα το σώσει. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, ο Μπλου είναι ένα εξημερωμένο και έξυπνο πουλί που δεν πετάει και ζει μια άνετη ζωή. Ξαφνικά, ένας νεαρός Βραζιλιάνος ορνιθολόγος επισκέπτεται τη Λίντα και της αποκαλύπτει ότι ο φτερωτός φίλος της είναι το τελευταίο αρσενικό του είδους του και θα πρέπει να ταξιδέψουν μαζί του στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου ζει η Τζιούελ, το αντίστοιχο θηλυκό παπαγαλάκι. Όταν ο καλομαθημένος Μπλου βρεθεί στο Ρίο, θα ζήσει την περιπέτεια της ζωής του...

 

11.00 ΑΝΤ-1 «ΤΕΝΤΥ ΜΠΟΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1965.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Νίτσα Μαρούδα, Νικήτας Πλατής, Νανά Σκιαδά, Αθηνόδωρος Προύσαλης.

ΥΠΟΘΕΣΗ : Ένας χήρος μεγάλης ηλικίας έχει δεσμό με μία συνομήλική του χήρα. Το πρόβλημά τους είναι πώς θα ανακοινώσουν στα παιδιά τους ότι σκοπεύουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους... Στο μεταξύ ο γιος του ηλικιωμένου χήρου, που είναι «τέντι μπόι», γνωρίζει και ερωτεύεται μία πανέμορφη κοπέλα. Τα πράγματα δυσκολεύουν, όταν ο γιος ανακαλύπτει ότι η αγαπημένη του δεν είναι άλλη από την κόρη της... "μέλλουσας μαμάς" του! Οι γονείς όμως δέχονται να θυσιαστούν για τα παιδιά τους και αντί για σύζυγοι, να γίνουν... συμπέθεροι!

 

11.45  STAR «Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια φαντασίας-2002.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Κολόμπους.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον, Κένεθ

Μπράνα, Ρίτσαρντ Χάρις.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η έναρξη της δεύτερης σχολικής χρονιάς του Χόγκουορτς, της περίφημης σχολής για εκπαιδευόμενους μάγους, είναι πια γεγονός όμως ο Χάρι Πότερ δέχεται την επίσκεψη του Ντόμπι, ενός ξωτικού, που τον προειδοποιεί να μην επιστρέψει εκεί. Αγνοώντας τη συμβουλή του φίλου του, ο Χάρι Πότερ καταφθάνει στο Χόγκουορτς και ξανασμίγει με τους δύο καλύτερους φίλους του, τον Ρον Γουίσλι και την Ερμιόνη Γκρέιντζερ ενώ δύο καινούρια μέλη έχουν προστεθεί στο προσωπικό της σχολής. Πρόκειται για τον Γκιλντερόι Λόκχαρτ, δάσκαλο του μαθήματος «Αμυντικές τεχνικές κατά των σκοτεινών δυνάμεων» και την Σπράουτ, καθηγήτρια βοτανολογίας. Όμως περίεργα φαινόμενα συμβαίνουν στη σχολή. Οι μαθητές μετατρέπονται ξαφνικά σε... πέτρινα αγάλματα, απειλητικά μηνύματα εμφανίζονται στους τοίχους γραμμένα με αίμα,  ενώ ένα τέρας τριγυρνά ελεύθερο μέσα στη σχολή! Φαίνεται πως κάποιος κατάφερε να ανοίξει την περίφημη Κάμαρα με τα Μυστικά, απελευθερώνοντας απίστευτες διαβολικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τον θρύλο, μόνο κάποιος από τους απογόνους του Σάλαζαρ Σλίθεριν, ενός από τους ιδρυτές της σχολής, θα μπορούσε να ανοίξει την Κάμαρα. Και ο Χάρι Πότερ, με τη βοήθεια των φίλων του, είναι αποφασισμένος να τον βρει προτού είναι πολύ αργά...

 

13.45 OPEN  «ΥΙΕ ΜΟΥ, ΥΙΕ ΜΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1965.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γρηγόρης Γρηγορίου.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Καρράς, Μάρω Κοντού, Νίκος Σταυρίδης, Μαρίκα Κρεββατά, Γιώργος Γαβριηλίδης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας χήρος εργοστασιάρχης παραχωρεί τη θέση του στο γιο του και αποφασίζει να βρει γυναίκα για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Όλες όμως οι γυναίκες που βρίσκονται στο δρόμο του, ενδιαφέρονται για το γιο του και όχι για τον ίδιο.

 

14.00  ΕΡT-3 «Ο ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ»  
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1968.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ορέστης Λάσκος.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Σταύρος Παράβας, Σωτήρης Μουστάκας, Ντίνα Τριάντη, Σάσα Καστούρα, Aina Maouer, ΔημήτηςΝικολαΐδης, Χρήστος Δοξαράς, Μήτσος Λυγίζος, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Μαρίνα Παυλίδου, Νίκος Τσούκας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Δύο φτωχοί υπάλληλοι (Σταύρος Παράβας και Σωτήρης Μουστάκας) βάζουν στο μάτι δυο πλούσιες κοπέλες (Σάσα Καστούρα και Άινα Μάουερ) και κάνουν τα πάντα για να τις παντρευτούν, προκειμένου να «πιάσουν την καλή». Όταν τα σχέδιά τους ναυαγούν, θα επιστρέψουν στους ανθρώπους που τους νοιάζονται. Η παλιά αγάπη (Ντίνα Τριάντη) του ενός από τους δυο θα κερδίσει χρήματα και θα τον παντρευτεί.


14.50 ALPHA «ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1982.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαρτοματζίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Στάθης Ψάλτης, Μαρία Κώνστα, Λίντα Γίγα, Παύλος Ευαγγελόπουλος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αλέξης είναι πιλότος και έχει βρει την ευτυχία του ανάμεσα σε δυο γυναίκες, την εκρηκτική Άντζελα και γαλήνια Κατερίνα. Έτσι μοιράζεται την ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Όταν όμως τα προβλήματα στους γάμους του ξεκινούν, η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

 

16.20 MEGA «ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΒΕΓΓΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Kωμωδία-1968.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Βέγγος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Θανάσης Βέγγος, Ελένη Ανουσάκη, Τάκης Μηλιάδης, Γιάννης Αργύρης. ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Θανάσης εργάζεται ως σερβιτόρος στο εξοχικό κέντρο επτά αδελφών και κάνει τα πάντα μόνος του. Βρίσκει πελάτες με ανορθόδοξους τρόπους, τους μαγειρεύει, τους σερβίρει και τους διασκεδάζει. Η Ανθούλα, η αδελφή των ιδιοκτητών, αγαπάει τον Θανάση και θέλει να παντρευτούν. Την ημέρα του γάμου τους, όμως, την ώρα που ο Θανάσης πλένεται, πέφτει στο κεφάλι του ένας κουβάς και παθαίνει αμνησία. Η νύφη τον περιμένει στην Εκκλησία, αλλά ο γαμπρός δεν πηγαίνει στον γάμο του. ‘Εχει ξεχάσει τα πάντα. ‘Ετσι αρχίζει μια σειρά από ξεκαρδιστικά επεισόδια. Με δυο λόγια: Ο Θανάσης, γκαρσόνι σ’ ένα εξοχικό κέντρο, χάνει τη μνήμη του και τριγυρίζει άσκοπα στην Αθήνα.

 

18.00 ΕΡΤ-3 «Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία Φαντασίας-2020.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Μάντεν.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντίξι Έγκεριξ, Κόλιν Φέρθ, Τζούλι Γουόλτερς, Ένταν Χέιχερστ,
Αμίρ Γουίλσον.

YΠΟΘΕΣΗ: Η Μαίρη είναι ένα δεκάχρονο ζωηρό κορίτσι που ζει στην Ινδία με τους ευκατάστατους γονείς της. Όταν αυτοί πεθαίνουν αιφνιδίως αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία και να ζήσει με τον θείο της και την αυστηρή οικονόμο του. Εκεί μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει εξερευνά την έπαυλη και ανακαλύπτει καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά. Επιπλέον θα βρει το κλειδί για έναν μυστικό κήπο στο οποίο μαζί με μία απρόσμενη συντροφιά θα ζήσει περιπέτειες που θα αλλάξουν την ζωή της για πάντα.


20.00 ALPHA «Η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΜΑΜΜΗ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1958.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γεωργία Βασιλειάδου, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ξένια Καλογεροπούλου, Ορέστης Μακρής, Ελένη Ζαφειρίου, Παντελής Ζερβός, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιώργος Δαμασιώτης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Λυκούργος, γιατρός του ΙΚΑ, βγαίνει στη σύνταξη και πηγαίνει, μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του, να εγκατασταθεί στη Λεστινίτσα, το χωριό της γυναίκας του, όπου και σκοπεύει να ανοίξει ιατρείο. Στο χωριό, όμως, έχει μια φοβερή αντίπαλο, τη μαμή, η οποία ασκεί την ιατρική επιστήμη αποδίδοντας κάθε αρρώστια στο κακό μάτι. Η γυναίκα αυτή έχει πείσει τους πάντες πως η ίδια έχει το αντίδοτο, δηλαδή την ικανότητα του ξεματιάσματος. Φυσικά για τις υπηρεσίες της φροντίζει να αμείβεται αδρά! Η μαμή έχει κι ένα γιο, που σπουδάζει στην Αθήνα ιατρική. Ο ερχομός του γιου της στο χωριό ανατρέπει τη δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο Λυκούργο και την ίδια. Ένα ειδύλλιο μεταξύ της κόρης του Λυκούργου και του γιου της μαμής πλέκεται σύντομα αλλά το πρόβλημα των δύο ερωτευμένων νέων είναι πώς θα συμφιλιώσουν τους γονείς τους.

 

20.45 OPEN  «ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1973.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καραγιάννης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Νίκος Ρίζος, Γιώργος Μοσχίδης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας νέος, προκειμένου να βρει δουλειά με ικανοποιητικά λεφτά, βάφεται μαύρος και πιάνει δουλειά στο σπίτι ενός εφοπλιστή, παριστάνοντας ότι έχει καταγωγή από το Κονγκό. Η πραγματική του ταυτότητα δεν αργεί να φανεί, όταν κατηγορείται για την κλοπή ενός ακριβού πίνακα.

 

21.00  ΑΝΤ-1 «ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ» 

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1968.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Αλέκος Τζανετάκος, Ορέστης Ζάχος, Θόδωρος Κατσαδράμης, Μίτση Κωνσταντάρα, Τασσώ Καββαδία.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Το εμπορικό υπερωκεάνιο του καπετάν Ανδρέα καθυστερεί να αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Αυστραλία. Ο μάγειρας ανακαλύπτει στο ψυγείο μια λαθρεπιβάτιδα, τη Μαρίνα Γιαννά. Ο καπετάν Ανδρέας, αφού ακούσει την ιστορία της, αποφασίζει να τη φιλοξενήσει στο πατρικό του σπίτι στον Πόρο.  Η συντροφιά της γυναίκας και η ευγενική συμπεριφορά της καταρρίπτουν πολλές από τις αντιλήψεις του καπετάνιου, ο οποίος γίνεται άλλος άνθρωπος προκειμένου να κερδίσει την αγάπη της. Όταν σε ένα ταξίδι,  το πλοίο του βυθίζεται, οι συγγενείς του διώχνουν την κοπέλα από το σπίτι και κοιτάνε να του ξεκοκαλίσουν την περιουσία, χωρίς όμως να γνωρίζουν πως ο ίδιος έχει διασωθεί από το ναυάγιο.

 

21.00  STAR  «THE A-TEAM»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία δράσης-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζον Κάρναχαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ, Πάτρικ Ουΐλσον

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα, το οποίο δε διέπραξαν. Χρησιμοποιούν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να «καθαρίσουν» το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο. Ο Χάνιμπαλ Σμιθ, είναι ο άνθρωπος, που σχεδιάζει παράτολμες αποστολές, που απαιτούν σωστό timing και ασυνήθιστες δεξιότητες Ο  Τέμπλετον "Φέις" Πεκ, είναι αυτός, που μπορεί να προμηθεύσει την ομάδα με ό,τι χρειάζεται για τις επικίνδυνες ενέργειές της. Ο Μπ. Α. Μπαράκους, είναι ο οδηγός της ομάδας. Ο Μέρντοκ είναι ένας χαρισματικός πιλότος. Η  Τσαρίσα Σόσα, είναι πρώην κοπέλα του Φέις, η οποία τώρα κυνηγά την ομάδα για το έγκλημα, που κατηγορείται. Ο  Λιντς, είναι ένας μυστήριος υπάλληλος της CIA, που αποτελεί τον παίκτη-κλειδί στην πιο εκρηκτική αποστολή της ομάδας…

 

21.15 ΕΡΤ-1 «PETER RABBIT»

ΕΙΔΟΣ: Οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων-2018.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Will Gluck
ΥΠΟΘΕΣΗ: Όχι ένα, όχι δυο αλλά πέντε βιβλία έγραψε η Μπεατριξ Πότερ για να φιλοξενήσει τις σκανταλιές του και να μετατρέψει τον Πίτερ Ράμπιτ στον διασημότερο λαγό της παιδικής λογοτεχνίας, θέση που καλά κρατεί εδώ και πάνω από έναν αιώνα.
Στην κινηματογραφική του μεταφορά, με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό Πίτερ, ο παράτολμος ήρωας, τα βάζει με τον νέο ιδιοκτήτη της αγροικίας που μισεί τα κουνέλια, αγαπάει όμως τη φιλόζωη γειτόνισσα του.
Δύο κόσμοι θα συγκρουστούν σε μια ανελέητη μάχη με πολύ γέλιο και ανεξάντλητα τεχνάσματα, με φόντο την αγγλική ύπαιθρο.


 

 21.50 ALPHA «PRETTY WOMAN»

ΕΙΔΟΣ: Ρομαντική κομεντί-1990.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκάρι Μάρσαλ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ραλφ Μπέλαμι, Τζέισον Αλεξάντερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Λιούις έχει μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για τη σωστή διαδρομή, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όχι φυσικά χωρίς κάποιο αντίτιμο, αφού δε συνηθίζει να κάνει ποτέ κάτι δωρεάν. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ο Έντουαρντ το προχωρά ένα βήμα παραπάνω και της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί. Η’ τουλάχιστον, έτσι νομίζει…

 

23.00  ΑΝΤ-1 «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 2»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2009.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σον Λέβι.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπεν Στίλερ, Έιμι Άνταμς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Όουεν Γουίλσον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η νύχτα έχει πέσει στο Ίδρυμα Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον. Οι φύλακες έχουν φύγει, τα φώτα έχουν σβήσει, τα παιδιά είναι ήδη στα κρεβάτια τους και κοιμούνται… κι όμως κάτι απίστευτο συμβαίνει, καθώς ο πρώην νυχτοφύλακας Λάρι Ντέιλι βρίσκεται μπλεγμένος στη μεγαλύτερη και πιο φανταστική περιπέτεια της ζωής του. Ο Λάρι έρχεται αντιμέτωπος με μια επική μάχη που λαμβάνει χώρα στους διαδρόμους του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο. Και πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τους πρώην “άψυχους” φίλους του από τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

 

00.15 STAR  «ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σιλβέιν Ουάιτ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν, Ίντρις Έλμπα, Ζόε Σαλντάνα, Κρις Έβανς, Τζέισον Πάτρικ, Κολόμπους Σορτ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μία επίλεκτη ομάδα των αμερικάνικων ειδικών δυνάμεων «προσγειώνεται» στη Βολιβιανή ζούγκλα για μία απλή, από όσο ξέρουν, αποστολή εξολόθρευσης ενός αντάρτικου στρατοπέδου. Αυτό, που τους περιμένει  όμως, είναι μία διπλή προδοσία. Σύντομα η ομάδα διαπιστώνει πως ούτε αντάρτικο στρατόπεδο υπάρχει, ούτε πρόκειται να έρθει κάποιος να τους πάρει από το αφιλόξενο αυτό μέρος. Καθώς ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από το σχέδιο εξόντωσης τους  και ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι τους έχουν ξεγράψει και τους θεωρούν νεκρούς, αυτοί βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της εκδίκησης και το σίγουρο είναι πως εκείνοι θα γελάσουν τελευταίοι...

           

00.30   ALPHA «ΕΞΩΤIΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΓΚΟΛΝΤ» 

ΕΙΔΟΣ: Δραματική κομεντί-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζον Μάντεν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζούντι Ντεντς, Μπιλ Νάι, Τομ Γουίλκινσον, Μάγκι Σμιθ, Πενέλοπι Γουίλτον, Ρόναλντ Πίκαπ, Σίλια Ίμρι, Ντεβ Πάτελ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα γκρουπ βρετανών συνταξιούχων αποφασίζουν να ταξιδέψουν στη λιγότερο ακριβή αλλά εξωτική Ινδία. Έχοντας δελεαστεί από διαφημίσεις για το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Μάριγκολντ κι έχοντας οραματιστεί μια άνετη ζωή, φτάνουν εκεί και ανακαλύπτουν ότι το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον μια σκιά του εαυτού του. Αν και το νέο τους περιβάλλον δεν είναι αυτό που περίμεναν όλα αλλάζουν για πάντα μέσα από τις κοινές τους εμπειρίες…

 

00.30 MEGA «Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2000.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζόναθαν Λιν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπρους Γουίλις, Μάθιου Πέρι, ΡοζάναΑρκέτ, Νατάσα Χένστριτζ, Μάικλ Κλάρκ Ντάνκαν, Αμάντα Πιτ, Κέβιν Πόλακ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Η καθημερινή ζωή του οδοντιάτρου Οζ (Μάθιου Πέρι) αλλάζει ριζικά όταν ανακαλύπτει ότι ο νέος γείτονάς του, Τζίμι «Τουλίπα» Ταντέσκι, είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Κατά παρότρυνση της γυναίκας του Σόφη (ΡοζάναΑρκέτ) τον προδίδει στα πρώην αφεντικά του, που τον έχουν επικηρύξει έναντι αμοιβής, αλλά διαπιστώνει ότι είναι πιόνι ενός σχεδίου, όπου όλοι σχεδιάζουν στο τέλος να τον βγάλουν από τη μέση. Ο καθένας προσπαθεί να σκοτώσει τον άλλο παίζοντας όλοι σε ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών. Το πρόβλημα είναιότι δεν έχουν αποφασίσει ποιον θέλουν να σκοτώσουν. Όλοι θεωρούνται πιθανοί δολοφόνοι σε έναν αγώνα για επιβίωση με τον «Οζ» να τρέχει και να μην φτάνει. Ποιος θα επικρατήσει τελικά;

 

01.20  ΕΡΤ-1 «Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΟ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-1998.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρτιν Κάμπελ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Άντονι Χόπκινς, Αντόνιο Μπαντέρας, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Στιούαρτ Γουίλσον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς («Η σιωπή των αμνών») πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Δον Ντιέγκο ντε λα Βέγκα, ο οποίος ως μασκοφόρος ξιφομάχος Ζορό ήταν υπέρμαχος του μεξικανικού λαού ενάντια στην τυραννία της ισπανικής κυριαρχίας του 19ου αιώνα, που εκπροσωπήθηκε από τον αδίστακτο κυβερνήτη Μοντέρο (Στιούαρτ Γουίλσον). Όμως, οι κακοποιοί του Μοντέρο τον εντοπίζουν και σκοτώνουν τη γυναίκα του, τον φυλακίζουν και απάγουν την κόρη τους, την Ελένα. Είκοσι χρόνια αργότερα, όταν μαθαίνει ότι ο Μοντέρο έχει επιστρέψει στην Καλιφόρνια, με σκοπό να καταλάβει την εξουσία -και ότι η κόρη του έχει μεγαλώσει ως παιδί του κυβερνήτη-, ο Ντον Ντιέγκο δραπετεύει από τη φυλακή. Υπό την καθοδήγηση του Ντον Ντιέγκο, ένα ορφανό που τον βοήθησε όταν ήταν παιδί, ο Αλεχάντρο (Αντόνιο Μπαντέρας), μεταμορφώνεται σε έναν νέο Ζορό. Μαζί θα διεκδικήσουν την Ελένα (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) και θα γευτούν γλυκιά εκδίκηση από τον Μοντέρο.
 

01.45  STAR  «ΑΝΝΑΜΠΕΛ 3»

ΕΙΔΟΣ: Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκάρι Ντάουμπερμαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Μακένα Γκρέις, Μάντισον Άισμαν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Αποφασισμένοι να εμποδίσουν την Annabelle από το να προκαλέσει τον όλεθρο, οι δαιμονολόγοι Εντ και Λορέν Γουόρεν κλειδώνουν τη δαιμονική κούκλα στο δωμάτιο με τα καταραμένα αντικείμενα, την τοποθετούν «με ασφάλεια» σε μία προθήκη και ζητούν την ευλογία ενός ιερέα. Όμως, έναν χρόνο αργότερα, μία δαιμονική νύχτα τρόμου παραμονεύει, όταν η 10χρονη κόρη τους, Τζούντι και οι φίλες της επισκέπτονται το δωμάτιο, ξυπνάνε την Annabelle και όλα τα κακά πνεύματα, που κατοικούν εκεί…

 

02.30 OPEN  «ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Αστυνομικής δράσης-2013.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρούμπεν Φλέισερ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ράιαν Γκόσλινγκ, Σον Πεν, Τζος Μπρόλιν, Έμα Στόουν, Νικ Νόλτε, Τζιοβάνι Ρίμπιζι, Άντονι Μακί.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Λος Άντζελες, 1949. Ο αδίστακτος μαφιόζος Μίκι Κοέν έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από κάθε εγκληματική δράση στην περιοχή, απολαμβάνοντας την προστασία όχι μόνο από τα πρωτοπαλίκαρά του, αλλά και της αστυνομίας όσο και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι του. Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της χώρας... εκτός ίσως, από μια μικρή μυστική ομάδα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον Τζον Ο΄Μάρα  και τον Τζέρι Γούτερς, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν…

 

02.30 MEGA «Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια Τρόμου-1997.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: 'Αλαν Τζ. ΠάκουλαΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Χάρισον Φορντ, Μπραντ Πιτ, Μάργκαρετ Κόλιν, Τριτ Γουίλιαμς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Φράνκι Μακ Γκουάιρ, ένας νεαρός Ιρλανδός, είναι στρατολογημένος στον αγώνα ενάντια των Άγγλων. Και όχι τυχαία, αφού σε ηλικία 8 χρόνων ήταν μάρτυρας του θανάτου του πατέρα του, μέλους του IRA, στη διάρκεια των δραματικών γεγονότων στο Μπέλφαστ το 1972. Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε και ο Φράνκι, ως μέλος του IRA, ξεκινά για τη Νέα Υόρκη, για να αγοράσει πυραύλους. Εκεί, φιλοξενείται στο σπίτι του Τομ, ενός αστυνομικού Ιρλανδικής καταγωγής, πατέρα τριών κοριτσιών. Όταν αυτός ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα και την αποστολή του φιλοξενουμένου του, διχάζεται ανάμεσα στο καθήκον και τη φιλία, μια και στο πρόσωπό του είχε δει το γιο που ποτέ του δεν είχε αποκτήσει…

 

02.45 ALPHA «ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ» 

ΕΙΔΟΣ: Δραματική-1996.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙ: Μπαζ Λούρμαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κλερ Ντέινς, Μπράιαν Ντένεχι, Τζον Λεγκιζάμο, Πoλ Ραντ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Βερόνα Μπιτς, κάπου στη Αμερική, σύγχρονη εποχή. Δύο είναι οι μεγάλες και ισχυρές οικογένειες της πόλης: οι Μοντέγοι και οι Καπουλέτοι. Ένα άσβεστο μίσος υπάρχει ανάμεσα στους δύο αρχηγούς των οικογενειών, μίσος που έχει περάσει και στις νεώτερες γενιές…

Το κλασσικό θεατρικό έργο του Γουίλιαμ Σέξπιρ μεταφέρεται για ακόμη μία φορά στην μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με την αισθητική των 90’s. Δύο αντίπαλες οικογένειες θα έρθουν κοντά μετά από χρόνια εχθρότητας, χάρη στον έρωτα και τη θυσία των δύο αγαπημένων τους παιδιών.

 

03.15 ΑΝΤ-1 «BARBIE: ΜΙΑ VIDEO GAME ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2017.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κόνραντ Χέλτεν, Εζέκιελ Νόρτον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν η Μπάρμπι δια μαγείας θα βρέθει μέσα στο αγαπημένο της βιντεοπαιχνίδι, θα ενθουσιαστεί όταν δεί ότι μεταμορφώνεται σε μια καταπληκτική πατινέρ με ρόλερ. Στο παιχνίδι, θα συναντήσει μια νέα φίλη, την Κιούτι, την αξιαγάπητη συννεφένια ηρωίδα, και την Μπέλα, την πριγκίπισσα των ρόλερ. Μαζί θα ανακαλύψουν ένα κακόβουλο ιμότζι που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Επιστροφή