Μάριος Ηλιόπουλος: Αγόρασε την ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης της Seajets - Ήταν χορηγός της Κύμης στο μπάσκετ!

Μάριος Ηλιόπουλος: Αγόρασε την ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης της Seajets - Ήταν χορηγός της Κύμης στο μπάσκετ!
10 Ιουνίου 2024, 13:11
A+ A-
Πρόκειται για έναν δυνατό εφοπλιστή της ελληνικής ακτοπλοΐας.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, είναι από τους κορυφαίους Ελληνες εφοπλιστές της ακτοπλοΐας, δεδομένου ότι η εταιρεία του, η Seajets, διαθέτει 17 επιβατηγά πλοία, τα περισσότερα από τα οποία είναι ταχύπλοα και συνδέει όλα τα νησιά και την Κρήτη, ενώ η μεταφορική ικανότητα των πλοίων του ανέρχεται σε 3.500 αυτοκίνητα και 20.000 επιβάτες.

Η πορεία της Seajets στη ναυτιλία ξεκινά το 1989.

Στο πρόσφατο παρελθόν ήταν και μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Κύμης στο μπάσκετ επί προεδρίας Αλέξανδρου Θεοδώρου! Η ομάδα της Εύβοιας στην Basket League ονομαζόταν Κύμη Seajets!

Σε αυτά τα χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας της, η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς τον στόλο της με υπερσύγχρονα πλοία υψηλής ταχύτητας. 

Η φιλοσοφία της εταιρείας Seajets συμπυκνώνεται στο σλόγκαν: «O ταχύτερος δρόμος προς το Αιγαίο είναι αναμφισβήτητα η Seajets».

Το παρατσούκλι του 54χρονου εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της Seajets είναι "Super Mario".

Ο Ηλιούπουλος ανήκει στην νέα φουρνιά των Ελλήνων εφοπλιστών και δραστηριοποιείται στην ακτοπλοΐα μέσω στόλου ταχυπλόων που διαθέτει, αλλά και κρουαζιερόπλοιων. 

Η Seajets είναι ελληνικυπριακή εταιρεία ακτοπλοϊκών μεταφορών που εξυπηρετεί επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία τα οποία κάνουν δρομολόγια σε Κυκλάδες, Κρήτη και Σποράδες. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι κύρια δραστηριότητα της οικογένειας ήταν τα ποντοπόρα δεξαμενόπλοια. 

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι δεινός ραλίστας και συμμετέχει συχνά σε αγώνες, αλλά είναι και από τους σημαντικούς χορηγούς αγώνων αυτοκινήτων. 

Έχει τρέξει στις Αναβάσεις της Κύμης και της Ριτσώνας.

Ακόμη, έχει διακριθεί για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.

Επιστροφή