ΧΑΛΚΙΔΑ: Η Τζοβάννα με την χατζάρα τεμάχισε μόνη της τον οβελία
Ο γνωστός Χαλκιδέος μηχανολόγος - μηχανικός Γιάννης Λιαλιάρης, πρώην στέλεχος της Περιφέρειας ( νυν συνταξιούχος) γιόρτασε το Πάσχα στην βεράντα του διαμερίσματός του, στη Χαλκίδα, με την καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο, με την οικογένειά του και φίλους.
Ωστόσο, η σύζυγός του Τζοβάννα Γκόγκου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων ήταν αυτή που ...έκλεψε την παράσταση.
Η δυναμική Τζοβάννα τεμάχισε μόνη της τον οβελία, με μία χατζάρα, μόλις βγήκε από τα κάρβουνα του μπάρμπεκιου, επιδεικνύοντας ξεχωριστή δεξιοτεχνία. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, ο Γιάννης περιορίστηκε να ...θαυμάζει την σύζυγό του επί το έργον!
Κατά τα λοιπά, η μέρα κύλησε πολύ όμορφα με τσουγκρίσματα αβγών, κέφι και φυσικά πολύ φαγητό, αφού εκτός από ψητό αρνί, το μενού περιλάμβανε κοκορέτσι και πολλά άλλα ορεκτικά.