Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο
19 Νοεμβρίου 2011, 13:30
A+ A-
Ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοιας Μπάμπης Καραβάς.

Ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοιας Μπάμπης Καραβάς κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου και συμμετείχε στην πορεία μαζί με εκατοντάδες νέους και νέες από την Εύβοια.

Στην ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοιας, που υπογράφει ο κ. Καραβάς τονίζεται ότι: " Σήμερα, τα μηνύματα εκείνων των εξεγέρσεων είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Σήμερα οφείλουμε να διατρανώσουμε τη διαφοροποίησή μας στους θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού και τους πολιτικούς τους ομοϊδεάτες.

Οι πολιτικές τους απέτυχαν και οδήγησαν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων και ισχυρών, επιτείνοντας την ύπαρξη ενός κόσμου με διαφορετικές ταχύτητες και διαφορετικές αφετηρίες.

Στον αντίποδα λοιπόν των νεοφιλελεύθερων μονόδρομων και επιλογών, προβάλλει η ανάγκη δημιουργίας ενός ευρύτερου κοινωνικού κινήματος ιδίως της νέας γενιάς και αφύπνισης των νεανικών συνειδήσεων, η ανάγκη να αγωνιστούμε για πραγματικά δημόσια και δωρεάν παιδεία, για την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών, για αυτοδιάθεση των λαών, εκδημοκρατισμό και ειρηνική συνύπαρξη."


 

Επιστροφή