Έπρεπε να την διώξουν με τις κλωτσιές!

Έπρεπε να την διώξουν με τις κλωτσιές!
17 Ιανουαρίου 2012, 07:12
A+ A-
Οργισμένες δηλώσεις Χαλκιδέων για την δασκάλα του έρωτα, που έκανε σεξ με ανήλικους στην Κρήτη.

Η ιστορία της 22χρονης δασκάλας στην Κρήτη, που ξελόγιαζε μέσω FACEBOOK 15χρονους, 13χρονους, ακόμη και 11χρονους μαθητές και έκανε σεξ μαζί τους, έχει προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη.

Αρκετοί δεν θέλουν να πιστέψουν την είδηση, θεωρώντας ότι ίσως διογκώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αληθινά.

Άλλωστε η ίδια η δασκάλα παραιτήθηκε από τη θέση της, στο σχολείο που υπηρετούσε, ενώ ιδιαίτερα επιβαρυντικά είναι τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος από τον προσωπικό της υπολογιστή, πέρα από τις μαρτυρίες των ανήλικων, που έπεσαν στα ερωτικά ...δίχτυα της.

Εμείς ρωτήσαμε Χαλκιδέους και Χαλκιδέες να κρίνουν την 22χρονη δασκάλα και να σχολιάσουν αν καλώς παραιτήθηκε από το σχολείο, στο οποίο υπηρετούσε.

Η Μαρία Σφακιανάκη αποδείχτηκε πολύ αυστηρή κριτής, καθώς τόνισε: " Εννοείται ότι έπρεπε να παραιτηθεί. Αυτό που έκανε είναι παιδεραστία και δεν πρέπει να ξαναδιδάξει ποτέ στη ζωή της." 

Ακόμη πιο αυστηρός εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μάρκου, ο οποίος σημείωσε: " Με τις κλωτσιές έπρεπε να την διώξουν από το σχολείο, όχι να περιμένουν να παραιτηθεί. Αυτή η κοπέλα διέπραξε κακούργημα."

Επικίνδυνη για τα παιδιά χαρακτήρισε την δασκάλα η Σταυρούλα Καλπέρη και σχολίασε: " Ίσως να χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια η κοπέλα, αλλά ό,τι και αν της συνέβη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τα παιδιά και έπρεπε να απομακρυνθεί άμεσα από το σχολείο."

Μία καλή κουβέντα κατανόησης είχε να πει η Έβελυν Μοναστηριώτη, η οποία μας είπε: "Κρατάω μία επιφύλαξη, μήπως διογκώθηκαν οι φήμες και καταδικάστηκε ένας άνθρωπος άδικα. Αν όμως είναι αλήθεια όσα λέγονται έπρεπε να φύγει από το σχολείο."

 

Επιστροφή