Σεμινάρια εκπαίδευσης εθελοντών της Μητρόπολης

Σεμινάρια εκπαίδευσης εθελοντών της Μητρόπολης
2 Φεβρουαρίου 2013, 17:54
A+ A-
Για να βοηθούν ασθενείς στο Νοσοκομείο και να προσφέρουν βοήθεια στο σπίτι.

Δύο εθελοντικές ομάδες λειτουργούν στο Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας της Ιερής Μητρόπολης Χαλκίδας. Η μία βοηθάει ασθενείς και λειτουργεί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος. Η δεύτερη είναι ομάδα βοήθειας στο σπίτι.

Για την επιμόρφωση των εθελοντών και εθελοντριών, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δύο Ομάδες, θα πραγματοποιηθούν ειδικά Σεμινάρια, μέσα στον Φεβρουάριο, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτηρίου της Οικογενείας Πνευματικού, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στην Χαλκίδα.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εθελοντικές ομάδες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιερής Μητρόπολης (Πλατεία Φανερωμένης – Νέα Αρτάκη), από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κατά τις ώρες 9 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 22210.42590.

Τα σεμινάρια επιμόρφωσης  των εθελοντών και εθελοντριών θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου ( ώρες 6-8 το απόγευμα) στο κτήριο της οδού Μεσσαπίων 10, στη Χαλκίδα. Στο πρώτο σεμινάριο θα είναι μεταξύ των εισηγητών και ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

Επιστροφή