Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η βόλτα της Περιηγητικής Λέσχης Ευρίπου 4Χ4

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η βόλτα της Περιηγητικής Λέσχης Ευρίπου 4Χ4
19 Νοεμβρίου 2013, 14:35
A+ A-
Συμμετείχαν πάνω από 200 οχήματα, απ΄όλη την Ελλάδα.

Η Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4Χ4 διοργάνωσε μια τετρακίνητη βόλτα για φίλους από την Εύβοια αλλά και σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, με κάλεσμα από έντυπα του χώρου αλλά και το internet.

Οι συμμετοχές από την ανακοίνωση μέχρι και τη λήξη έσπασαν κάθε ρεκόρ γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους "τετρακίνητους" οδηγούς όλης της Ελλάδας. Στο τέλος η εκδήλωση αποδείχθηκε μια γιορτή της Τετρακίνησης.

Το πρόγραμμα ήταν μια οικογενειακή βόλτα στο βουνό, σε πολύ όμορφες διαδρομές φυσικού κάλους και στο τέλος υπήρχε φαγητό σε καζάνια (φωτό) και πολλές εκπλήξεις . Αξίζει να σημειωθεί πως οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση δεν πλήρωναν κάποιο αντίτιμο και όλα ήτα δωρεάν.

Οι συμμετοχές των τετρακίνητων οχημάτων, απ' όλη την Ελλάδα, ξεπέρασαν τα 200 οχήματα και τα άτομα περισσότερα από 400. Οι Λέσχες και τα club που συμμετείχαν ήταν σχεδόν από όλη την χώρα (Αθήνα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Λάρισα, Πάτρα, Άργος, Ρέθυμνο Κρήτης, Ιεράπετρα Κρήτης και από όλη την Εύβοια).

Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλες οι λέσχες και τα club  εξέφρασαν τη χαρά τους κάνοντας κολακευτικά και συγκινητικά σχόλια για την οργάνωση και τη φιλοξενία αλλά και την ασφαλή βόλτα καθώς και το γεύμα.

Επιστροφή