Μπίσκοτα που ...εύκολα ξεκολλάνε!

Μπίσκοτα που ...εύκολα ξεκολλάνε!
7 Δεκεμβρίου 2010, 16:10
A+ A-
Αφού τα ψήσετε, υπάρχει λύση να μην τα θαλασσώσετε στο τέλος!

*Της Δήμητρας Παναγιωτοπούλου

Στρώνω πάντα τα ταψιά μου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, όταν ψήνω μπισκότα και κερδίζω χρόνο και κόπο. Έτσι δε χρειάζεται να αλείψω το ταψί με βούτυρο ή άλλη λιπαρή ουσία.

Μόλις τα μπισκότα κρυώσουν ξεκολλούν εύκολα και μεταφέρονται στην πιατέλα χωρίς να σπάνε. Το ταψί παραμένει πεντακάθαρο, χωρίς να χρειάζεται πλύσιμο. Και όσο για το χαρτί, θα το φυλάξω σε σακουλάκι, αφού το τινάξω, μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ίδια δουλειά πολλές-πολλές φορές.

Επιστροφή