Να μην κλείσει το ΙΚΑ Αλιβερίου

Να μην κλείσει το ΙΚΑ Αλιβερίου
8 Δεκεμβρίου 2010, 11:41
A+ A-
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΙΚΑ από το ΠΑΜΕ Αλιβερίου.

Ενάντια σε κάθε σκέψη για κλείσιμο του ΙΚΑ Αλιβερίου βρίσκεται η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ και δηλώνει έτοιμη να αντιδράσει δυναμικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ηδη σήμερα το πρωί έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΙΚΑ και παρέδωσε το εξής ψήφισμα: 

   "Οι εργαζόμενοι της περιοχής Αλιβερίου καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της Υγείας και απαιτούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Υγεία και Πρόνοια που θα καλύπτει τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

  Το επικυρωμένο μνημόνιο, οι αποφάσεις των τρόικα, κυβέρνησης και με την ουσιαστική στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μας οδηγούν απλά σε μεγαλύτερη φτώχεια αλλά στην εξαθλίωση.

  Μπροστά σε αυτή την κατάσταση βγαίνουμε στους δρόμους και εκφράζουμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας την αντίθεσή μας στα μέτρα και τις αντεργατικές πολιτικές τους

   Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την επιβολή εισιτηρίου 3 ευρώ προς τους ασφαλισμένους που θέλουν να επισκεφθούν τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας, αποτέλεσμα της γενικότερης εμπορευματοποίησης των υπηρεσιών Υγείας που προωθούν διαχρονικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

   Η λήψη μέτρων πραγματικής προστασίας των ανέργων είναι θέμα ζωής και θανάτου για χιλιάδες οικογένειες.

   Ζητάμε άμεσα να κατοχυρωθεί επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ σε όλους τους ανέργους για όσο διαρκεί η ανεργία.

   Να εξασφαλιστούν δημόσια δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ανέργους.

   Διαφωνούμε και  θα δηλώνουμε ότι θα αντιδράσουμε ακόμα περισσότερο δυναμικά σε κάθε σκέψη και ενέργεια για κλείσιμο του καταστήματος ΙΚΑ Αλιβερίου".

Επιστροφή