Πυθώνας δάγκωσε τα γεννητικά του όργανα!

Πυθώνας δάγκωσε τα γεννητικά του όργανα!
27 Μαΐου 2016, 07:32
A+ A-
Τρόμος στην τουαλέτα για μεσήλικα Ταϋλανδό.
Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η καθημερινή βιολογική ανάγκη για έναν άντρα στην Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης (φωτό κάτω). Την ώρα που κάθισε στη λεκάνη, ένας τεράστιος πυθώνας τού έκανε επίθεση στα γεννητικά του όργανα και τού τα δάγκωσε!


Έντρομος και ουρλιάζοντας από τους πόντους, ο Ταϋλανδός έπιασε τον πυθώνα από το κεφάλι, αλλά το τρομακτικό φίδι δεν έλεγε να αφήσει να ξεκολλήσει από το πέος του άτυχου άντρα.

Κατάφερε, όμως, να περάσει στο κεφάλι του φιδιού με ένα σχοινί και να το δέσει στην πόρτα της τουαλέτας, έτσι ώστε να το ξεκολλήσει από πάνω του. Όπως κι έγινε! Ο Ταΰλανδός είχε χάσει πάρα πολύ αίμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει και αναμένεται να γίνει απολύτως καλά.

Το ασθενοφόρο κάλεσε η γυναίκα του, η οποία άκουσε τις φωνές και πήγε στην τουαλέτα να δει τι συμβαίνει. Όταν αντίκρισε τα αίματα και τον τεράστιο πυθώνα παραλίγο να λιποθυμήσει, αλλά τελικά έμεινε ήρεμη και κάλεσε βοήθεια.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το φίδι εισέβαλε στη λεκάνη από τις σωλήνες της πολυκατοικίας (φωτό πάνω δεξιά). Τον πυθώνα απομάκρυναν άντρες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και ήταν ακόμα ζωντανός (βίντεο)! 

Επιστροφή