Την καρυδιά που έχει καρύδια πετροβολούν

Την καρυδιά που έχει καρύδια πετροβολούν
23 Μαΐου 2018, 18:40
A+ A-
Άρθρο σχετικά με την παραίτηση του πρόεδρου του Συμβουλίου Επικρατείας  Νικόλαου Σακελλαρίου.

 * Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας, Μαθηματικός – Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι,

για τον παραιτηθέντα Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας κ. Νικόλαο Σακελλαρίου, ο οποίος αδίκως κατηγορήθηκε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να πω για μια άλλη φορά τα εξής :

Ο κ.Σακελλαρίου δέχτηκε τόση "λάσπη" για δύο λόγους :

1) Στήριξε την Ορθοδοξία, ψηφίζοντας κατά των Προγραμμάτων Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών, τα οποία βγήκαν αντισυνταγματικά

2) Στήριξε την Ελληνική Κοινωνία, αφού από το πρώτο μνημόνιο ψήφιζε κατά των μειώσεων των συντάξεων (μειοψηφώντας πάντα μαζί με άλλους συναδέλφους του) Γι' αυτόν τον έντιμο, γι'αυτόν τον ένθεο και γι'αυτόν τον ευαίσθητο Δικαστή, ένα μόνο έχω να πω : Την καρυδιά που έχει καρύδια πετροβολούν!!!

Υ.Γ. Εάν όλοι οι Δικαστές του Συμβουλίου Επικρατείας, είχαν την Κοινωνική ευαισθησία του Προέδρου κ. Νικολάου Σακελλαρίου και αντιστέκονταν στις αλλεπάλληλες περικοπές των συντάξεων, δεν θα είχαμε αυτό τον αρμαγεδδώνα της εξαθλίωσης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, που η μέση σύνταξη το 2020,θα είναι στο ευτελές ποσό των 450 ευρώ.

Αντίθετα στην Πορτογαλία που εφαρμόστηκαν μνημόνια ,όταν επιχειρήθηκε μείωση των συντάξεων για δεύτερη φορά, επενέβη το Ανώτατο Δικαστήριο και με συντριπτική πλειοψηφία, έβγαλε αντισυνταγματικές τις περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων!!!. Σήμερα η Πορτογαλία είναι εκτός μνημονίων και το μέσο κατά κεφαλή ετήσιο εισόδημα του Πορτογάλου είναι μεγαλύτερο από αυτό του Έλληνα!!!

Επιστροφή