ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 1-0: Πρώτη νίκη με γκολ του κάπτεν Billy

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 1-0: Πρώτη νίκη με γκολ του κάπτεν Billy
4 Νοεμβρίου 2018, 18:30
A+ A-
Μεγάλη ευκαιρία έχασε για το 1-1 ο Καραλής

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε το Αυλωνάρι κερδίζοντας 1-0 τη νεοφώτιστη ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου, που πάλεψε φιλότιμα και δυσκόλεψε πολύ την έμπειρη ομάδα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν, πράγματι, μια πολύ καλή παρουσία και το ματς άρεσε αφού αποφεύχθηκαν οι σκοπιμότητες και η μπάλα ανεβοκατέβαινε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο ομάδες.

Το Αυλωνάρι είχε την υπεροχή για αρκετά μεγάλο διάστημα και δίκαια προηγήθηκε με ένα γκολ από τον αρχηγό του Βασίλη Τσαλιαγκό στο 41', αλλά η ομάδα του Γιάννη Φούρλη μετά το 75' έγινε αρκετά επικίνδυνη στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει.

Είχε, μάλιστα, μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 83' αλλά ο Kαραλής που βγήκε τετ-α-τετ με τον Διαμαντάρα έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Κηρύκος, Δελχάς-Κοντογιαννίδης

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγ. Ντόβολης) : Διαμαντάρας, Κόκκος, Δήμου (46' Μπρεγκανάκου), Καρατζάς, Κωνστάντιος, Περιβολάρης (53' Καράπας), Φωτιάς, Τσαγκός (77' Κοκκάλας), Τσαλιαγκός (91' Παππάς), Κούρτης, Μανδράκας.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάν. Φούρλης): Δρεναφτσής, Ντούκα, Καραλής, Γάτσης (51' Δαμπάνης), Σαμαρτζής, Π. Ζουρμπουλής, Β. Ζαχαριάδης (82' Σακάλογλου), ΤουρχανάΙ, Χ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Σαμπάνης.

Επιστροφή