Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε με τους Διευθυντές όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Στερεάς Ελλάδας

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε με τους Διευθυντές όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Στερεάς Ελλάδας
13 Νοεμβρίου 2018, 20:24
A+ A-
Στη Λαμία έγινε η συνάντηση.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, επισκέφτηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Μαζί με τον Αρχηγό μετέβησαν στη Λαμία ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Διευθυντής του Επιτελικού του Γραφείου, Υποστράτηγος Στυλιανός Βολυράκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος και αρμόδιοι του Επιτελικού του Γραφείου.

Τους υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Τσάτσης.

Ακολούθησε σύσκεψη, υπό την προεδρία του κ. Αρχηγού, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Τσαμαδιάς, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Βοιωτίας, Ευβοίας και Φωκίδας, Αστυνομικοί Διευθυντές  Νικόλαος Τρικαλίτης, Απόστολος Κουφός, Παναγιώτης Κατσιάμπας καθώς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης.

Ακολούθησε ομιλία του Αρχηγού στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σε Διοικητές, Αξιωματικούς και προσωπικό  της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και των υφιστάμενων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Επιστροφή