ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΩΡΕΟΙ 1-0: Τους πάγωσε στο φινάλε από την άσπρη βούλα

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΩΡΕΟΙ 1-0: Τους πάγωσε στο φινάλε από την άσπρη βούλα
18 Νοεμβρίου 2018, 20:30
A+ A-
Πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά λύγισε η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας.

Τα κρύα έπιασαν για τα καλά, αλλά οι Ωρεοί ...πάγωσαν ακόμη περισσότερο στο Αλιβέρι, καθώς ενώ ήταν μια ανάσα από το βαθμό της ισοπαλίας, εντέλει ηττήθηκαν με πέναλτι των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά.

Στο 88ο λεπτό συγκεκριμένα της αναμέτρησης, ο Παριανός (ήρθε από τον πάγκο) κέρδισε πέναλτι για τον Ταμυναϊκό και το εκτέλεσε εύστοχα (1-0) ο αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Πιλάτης, ο οποίος στο 20' της αναμέτρησης είχε σημαδέψει το δοκάρι, χάνοντας σημαντική ευκαιρία.

Ομως, εξιλεώθηκε με το γκολ από την άσπρη βούλα, που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Οι Αλιβεριώτες βρίσκονται στη 2η θέση, στο -4 από την κορυφή και την Αρτάκη. 

Ο Ταμυναϊκός σχεδόν σε όλο το ματς είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι Ωρεοί αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη και έβαλαν δύσκολο σταυρόλεξο στον Γιάννη Καρβέλη και τους παίκτες του.

Επίσης οι Ωρεοί είχε σε πολύ καλή μέρα και τον γκολκίπερ τους, Δημήτρη Μαυρούτσικο, που νικήθηκε μόνο μία φορά από το σημείο του πέναλτι.

Αλλά και ο γκολκίπερ στην ...απέναντι εστία, Νίκος Μητακίδης, κατέγραψε στο ενεργητικό του μία υπέροχη απόκρουση, όταν στο 32' έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση σε εξαιρετικό σουτ του Βαγγέλη Μούστου.

Ο Ταμυναϊκός που είχε τρεις νίκες σε τρία ματς στο Αλιβέρι τις έκανε ...καρέ με λυτρωτικό φινάλε.

Αντίθετα, οι Ωρεοί μακριά από την έδρα τους υπέστησαν την τέταρτη ήττα τους σε τέσσερα ματς, αν και σήμερα πάλεψαν με νύχια και με δόντια, αλλά και πάλι στο τέλος δεν μπόρεσαν να χαμογελάσουν.

Διαιτησία: Φώτης, Κελεπούρης-Αργύρης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος, Πιλάτης, Κουτσαυλής, Βασ. Αναστασίου, Μάνος Αναστασίου, Πομάρες (68' Παριανός, 93' Κροκόδειλος), Κούτρας, Λάμπρου (91' Δήμου), Τσούτσης (46' Κρόκος), Βρέττος.

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θανάσης Γουρνάς): Δ. Μαυρούτσικος, Καπλανάι (91' Μαργέτης), Σταματονικολός, Γιουκάι, Γκογκομήτρος, Τζαφεράι (92' Αναγνωστάκης), Μούστος, Ι.-Φ. Μαυρούτσικος, Μπαλάνος (67' Καραπάνος), Αθανασίου, Ενεχ.

Επιστροφή