ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-4: Ξέσπασε στο β' ημίχρονο κι έμεινε ζεστός για τον τίτλο

ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-4: Ξέσπασε στο β' ημίχρονο κι έμεινε ζεστός για τον τίτλο
23 Δεκεμβρίου 2018, 19:15
A+ A-
Με 10 παίκτες από το 42' έπαιζαν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Γιάννη Αθ. Θαλασσινού.

Επίδειξη δύναμης στη Βόρεια Εύβοια έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών και νίκησε με το εντυπωσιακό 4-0 τη Σκεπαστή.

Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με το ...αυτί τεντωμένο στο Ενωσιακό, εκεί όπου ο ΑΟΝΑ νίκησε με 1-0 τον Ταμυναϊκό και διατηρήθηκε στο +3 από την ομάδα των Ψαχνών.

Για τον Ηρακλή βέβαια, κύριο μέλημα ήταν να περάσει ο ίδιος με διπλό από τη Σκεπαστή και το έπραξε με τρόπο εμφατικό.

Γενικά ο Ηρακλής φαίνεται ότι έχει βρει ρυθμό, εύκολα ή δύσκολα κερδίζει τα ματς και δεν χωράει αμφιβολία ότι με την  Αρτάκη θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του τίτλου.

Να σημειώσουμε ότι την περ. σεζόν στο γήπεδο της Σκεπαστής, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε "φορτωθεί" με τέσσερα γκολ.

Ετσι, πήρε σήμερα και μία άτυπη ρεβάνς με το ίδιο σκορ, αν και δεν έχει καμία σχέση ο περσινός με τον φετινό Ηρακλή.

Οσον αφορά τη Σκεπαστή, αναγκάστηκε να αγωνιστεί από το 42' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ι. Αθ. Θαλασσινού και σίγουρα το αριθμητικό μειονέκτημα δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο των "βορείων", που μέχρι εκείνο το σημείο κρατούσαν το "μηδέν". 

Αλλωστε, και τα τέσσερα γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο.

Στο 56' ο Ζουλιώτης μπήκε στην περιοχή από πλάγια και με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 0-1.

Από 'κει και πέρα ο "ΗΡΑ" έβαλε άλλα τρία γκολ μέσα σε 21 λεπτά.

Στο 60' ο Μήτρου έκανε το 0-2, στο 63' τριπλασίασε τα γκολ ο Καραχάλιος, που είναι ...on fire και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και στο 81' ο Βαγγέλης Ανέστης ολοκλήρωσε τη νίκη (0-4) της ομάδας του.

Τα τρία τελευταία γκολ του Ηρακλή προήλθαν από συνδυαστικό ποδόσφαιρο, γεγονός που κάνει τον προπονητή της ομάδας Σάκη Μεθενίτη να χαμογελάει.

Διαιτησία: Φώτης-Κωνσταντός-Δελχάς.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Τσαραμίρσης/Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σ. Ανδρέου, Καψάλας, Γερογιάννης, Καρατζούδης, Γεωργίου, Ι. Βασ. Θαλασσινός, Αλεξίου (59' Α. Ανδρέου), Θαν. Θαλασσινός, Αγιασοφίτης (60' Κωνσταντός).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ζουλιώτης (79' Βογιατζής), Σπανός, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Καραχάλιος, Σιαράπης (58' Π. Δημ. Σκριβάνος), Γκάβαλης (66' Γ. Αγγελάτος), Ανέστης, Μήτρου (75' Χασαπίδης).

Επιστροφή