Συνεχίζουν να είναι χωρίς νερό πολλές συνοικίες της Χαλκίδας

Συνεχίζουν  να είναι χωρίς νερό πολλές συνοικίες της Χαλκίδας
10 Ιανουαρίου 2019, 09:35
A+ A-
Εξαλλοι οι κάτοικοι της Χαλκίδας τηλεφωνούν στο  egnomi και διαμαρτύρονται για την αδιαφορία ΔΕΗ και ΔΕΥΑΧ.

Το νερό – νεράκι έχουν πεί πολλές περιοχές της Χαλκίδας. Χθές το απόγευμα (Τετάρτη 9 Γενάρη) η ΔΕΥΑΧ έδωσε νερό σε μερικές συνοικίες της πόλης, αλλά πολλές ακόμη δεν έχουν νερό από  την Τρίτη 8 Γενάρη 2019,  το πρωί.

Πρίν λίγο μας τηλεφώνησε η κυρία Μαρία Κοντογιάννη από την οδό Ληλαντίων. Διαμαρτύρεται γιατί η ΔΕΥΑΧ δεν σηκώνει τα τηλέφωνα να απαντήσει και να ενημερώσει τους καταναλωτές.

«Είμαστε χωρίς νερό από την Τρίτη και δεν ξέρουμε πότε θα έρθει. Τέτοια αδιαφορία πρώτη φορά βλέπουμε. Γράψτε κάτι μήπως και συγκινηθούν οι αρμόδιοι της επιχείρησης».

Τα ίδια παράπονα κάνει και η κυρία Ρία Δημητρίου από την Αγία Μαρίνα. «Απαράδεκτο. Δεν μας λένε πότε θα έρθει το νερό, δεν απαντούν στα τηλέφωνα. Τα ρίχνουν όλα στη ΔΕΗ, αλλά και η ΔΕΗ δεν απαντά», λέει εξοργισμένη η κυρία Δημητρίου.

Πρέπει επιτέλους  ΔΕΗ και ΔΕΥΑΧ να απαντήσουν τι ακριβώς συμβαίνει  με το νερό. Ο κόσμος έχει εξοργιστεί και έχει αγανακτήσει.

Το egnomi παρακαλεί όλους τους κατοίκους που ζούν σε περιοχές που ακόμη δεν έχουν υδροδοτηθεί να μας τηλεφωνούν το 22210 – 61.240 και να μας ενημερώνουν.

Θυμηθείτε παρακάτω σε παλιότερες αναρτήσεις τι είχαν αναφέρει οι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση της βλάβης: 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει το νερό!

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Νερό σε ...λίγη ώρα!

 
 

Επιστροφή