Εξετάσεις για ανθυπαστυνόμους της Ελληνικής Αστυνομίας

Εξετάσεις για ανθυπαστυνόμους της Ελληνικής Αστυνομίας
13 Φεβρουαρίου 2017, 19:42
A+ A-
Για την εισαγωγή τους  στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων.

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής  Αστυνομίας προκηρύχτηκαν εξετάσεις για την εισαγωγή 63 ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α), της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, της εκπαιδευτικής περιόδου 2017 - 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή στο Τ.Ε.Μ.Α., της εκπαιδευτικής περιόδου 2017 - 2018, έχουν οι ανθυπαστυνόμοι γενικών καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, που προέρχονται από αρχιφύλακες οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό τους κατόπιν προαγωγικών εξετάσεων και πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

1.  Έχουν συμπληρώσει αφενός τρία έτη στο βαθμό τους, αφετέρου το 32ο έτος της ηλικίας τους και δεν υπερβαίνουν το 48ο έτος, κατά την 31η Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους. 

2. Έχουν ευμενή πρόταση των ιεραρχικά προϊσταμένων τους, από την οποία να προκύπτει ότι συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα προσόντα και διαγωγή.

Οι εισιτήριες εξετάσεις θα διενεργηθούν για όλους τους υποψηφίους από 20/05/2017 έως και 22/05/2017 στην Αθήνα και στη Βέροια, με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας

Επιστροφή