ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Αρχισαν και στη Β' κατηγορία

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Αρχισαν και στη Β' κατηγορία
4 Ιανουαρίου 2020, 06:15
A+ A-
...Σεφτέ από Μιαούλη, Αρτεμισιακό, Κάρυστο, ΑΟΚ-Π, Αυλίδα, Ληλάντιο και Αλάτσατα

Αρχισαν οι χειμωνιάτικες μεταγραφές και ...σεφτέ από τη Β' ΕΠΣΕ έκαναν ομάδες που κυνηγούν την άνοδο στην Α' κατηγορία, καθώς και η Αυλίδα που παλεύει για να παραμείνει στη Β' κι ακόμη το Ληλάντιο και τα Αλάτσατα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΡΙΚΚΑ ΣΤΟ ΜΙΑΟΥΛΗ

Ο επιθετικός Κώστας Τρίκκας (δεξιά) με θητεία σε ομάδες της Α' ΕΠΣΕ (Ολυμπιακό Χαλκίδας, Λήλα Βασιλικού, Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου και ΑΠΚΟ Δροσιάς) επέστρεψε στην ομάδα του τόπου καταγωγής του, το Μιαούλη Φύλλων. Τον Οκτώβριο είχε ανηφορίσει στον Ολυμπο Γυμνού.

Η ομάδα των Φύλλων απέκτησε και τον 27χρονο Νίκο Κωτσή που έχει ξεκινήσει από τους Ανδρονιάνους, αγωνίστηκε στον Αστέρα Δροσιάς και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αθλόπολη.

ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΟΥ

Τον Βαγγέλη Δήμου, έφερε ξανά στην Εύβοια, η Κάρυστος. Τα τελευταία χρόνια ήταν φοιτητής στο ΑΤΕΙ Ιονίων νήσων και αγωνιζόταν σε ομάδες της Κεφαλονιάς. Το καλοκαίρι είχε πάει με μεταγραφή στον ΑΟ Φωκάτα (Α' ΕΠΣΚΙ).

Είναι 21 ετών και αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός. Εχει ξεκινήσει από τον Αίολο του Βαγγέλη Ντόβολη κι έπαιξε στη Β' ΕΠΣΕ με τον Ταμυναϊκό την περ. 2012-13 και στην ομάδα του Αλιβερίου αγωνίστηκε και στην Α' ΕΠΣΕ την περίοδο 2015-16 (10 συμμετοχές-2 γκολ). Στη μεγάλη κατηγορία φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού Χαλκίδας το 2015 (8 συμμετοχές-1 γκολ).

ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ

Ο πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ Αρτεμισιακός πήρε τον Στάθη Ευσταθίου (αριστερά στη φωτό), 29 ετών. Επιθετικός που είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στη Γ' ΕΠΣΕ με τα Ελληνικά, απ' όπου αποκτήθηκε και με την ομάδα αυτή έχει σημειώσει συνολικά 60 γκολ στα προηγούμενα 7 πρωταθλήματα.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΛΙΑΡΗ

Ο 41χρονος Χρήστος Μάλλιαρης πηγαινοέρχεται τα τελευταία χρόνια μεταξύ Καλοχωριου/Παντεχίου και Αυλίδας. Το 2016 πήγε στο Βαθύ για να βοηθήσει την Αυλίδα στην Α' κατηγορία (24 συμμετοχές). Την επόμενη σεζόν δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα η Αυλίδα και γύρισε στον ΑΟΚ-Π με τον οποίο αγωνίστηκε στη Β' ΕΠΣΕ. Το καλοκαίρι του 2017 η Αυλίδα ενεργοποιήθηκε και ξαναφόρεσε τη φανέλα της, κερδίζοντας και την άνοδο στη Β'. Τώρα επανέρχεται στους κιτρινόμαυρους του Καλοχωρίου/Παντειχίου που είναι ανάμεσα στους διεκδικητές της ανόδου στην Α'.

 

ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ Η ΑΥΛΙΔΑ

Η Αυλίδα έχασε τον Μάλλιαρη, αλλά πήρε τρεις παίκτες. Τον 15χρονο Κλεάνθη Χοτζαλι από τις Καμάρες, τον 23χρονο Κώστα Δημητρίου και τον μεσοεπιθετικό Νίκο Τσουπεή από το γειτονικό Καλοχώρι/Παντείχι.

 

ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ

Στην ΑΕ Ληλαντίου γύρισε ο Κώστας Καλέντζης, ο οποίος είχε μετακομίσει στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού (Α' Πειραιά). Προηγουμένως ο νεαρός παίκτης είχε αγωνιστεί στην Α' ΕΠΣΕ με την ΑΕΚ Χαλκίδας και τον Ελλήσποντο.

 

ΔΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΑ ΑΛΑΤΣΑΤΑ

Την Α' κατηγορία για τη Β' και τα Αλάτσατα άφησε ο Μιχάλης Δαμπάνης. Ο 29χρονος παίκτης  που έχει παίξει και στα Λουκίσια, αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία με το Καλοχώρι/Παντειχι την πρ. σεζόν και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Ολυμπο Γυμνού, όπου είχε ξεκινήσει στη βασική 11άδα στους πρώτους 4 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά στη συνέχεια αγωνιζόταν σαν αλλαγή.

Επιστροφή