ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μεταγραφών ...συνέχεια με Γεωργίου, Λάμπρου και Ρεσβάνη

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μεταγραφών ...συνέχεια με Γεωργίου, Λάμπρου και Ρεσβάνη
29 Μαρτίου 2021, 08:50
A+ A-
Έκανε τέσσερις τις προσθήκες και έρχονται κι άλλες...

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Ηρακλής Ψαχνών...Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Αυλωνίτη από τον Κεραυνό Αγίου Θωμά κλείδωσε ακόμη τρεις προσθήκες και αυτές είναι του μπακ Γιώργου Λάμπρου και του επιθετικού μέσου (8αρι) Παναγιώτη Ρεσβάνη (αμφότεροι από τον Άγιο Θωμά), καθώς και του κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Γεωργίου (φωτό) από τον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου.

Ο τελευταίος έχει αγωνιστεί και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Στη Δ' Εθνική, μάλιστα ...μπήκε με τη μία, όταν ο Ολυμπιακός Χαλκίδας τον απέκτησε από τη Νεάπολη Χαλκίδας και συμμετείχε με τα ερυθρόλευκα στο πρωτάθλημα της περιόδου 2006-07.

Στον Ολυμπιακό Χαλκίδας παρέμεινε και τις επόμενες δυο χρονιές (62 συμμετοχές στην Α' ΕΠΣΕ). Ακολούθησε η μεταγραφή του στα Τρίκαλα και δυο συνεχόμενες άνοδοι με τον ΑΟΤ (από Δ' Εθνική στη Β'). Έπαιξε ακόμη σε Αχαϊκή, Παναχαϊκή και επανήλθε στην Εύβοια για λογαριασμό του Ελλήσποντου τη σεζόν 2015-16 (30 συμμετοχές και 4 γκολ).

Έφυγε ξανά και πήγε στη Θήβα (Γ' Εθνική) και επανήλθε με τη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς την περίοδο 2017-18 στη Δ' Εθνική (16 συμμετοχές και 2 γκολ).

Την επόμενη χρονιά κέρδισε το νταμπλ με τον ΑΟΝΑ (27 συμμετοχές) και την πρ. σεζόν (2019-20) έπαιξε πάλι στον Ελλήσποντο (22 συμμετοχές και 4 γκολ).

Ο Λάμπρου πριν πάει στον Κεραυνό, έπαιξε τη σεζόν 2019-20 στον Απόλλωνα Ερέτριας, όπου είχε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ. Είναι 19 ετών και στην Ερέτρια είχε πάει από τον Κύζικο.

O Nότης Ρεσβάνης, 23 ετών, πριν από τον Κεραυνό είχε αγωνιστεί με το Δήλεσι, ενώ είχε κάνει μεταγραφή και στην Ολυμπιάδα Οινοφύτων.

Οι ανακοινώσεις του Ηρακλή Ψαχνών:

"Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λάμπρου, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Θωμά".

"Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γεωργίου, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Ελλησπόντου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Τρίκαλα, Παναχαϊκή, Αχαϊκή, Θήβα, Αρτάκη, Ολυμπιακός Χαλκίδας και Νεάπολη".

"Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ρεσβάνη, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Θωμά".
 

Επιστροφή