Αθλητικά

Ξεχασμένη η ευβοϊκή διαιτησία - Από 2 συνδέσμους οι διαιτητές στο Υπατο-Ηρακλής

Ξεχασμένη η ευβοϊκή διαιτησία - Από 2 συνδέσμους οι διαιτητές στο Υπατο-Ηρακλής
15 Μαΐου 2021, 09:45
Ο Γιώργος Λάμπρου τέταρτος στη Football League

86 αγώνες γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα για τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Εύβοιας και πουθενά δεν θα σφυρίξει διαιτητής από την Εύβοια και ούτε έχει οριστεί κάποιος βοηθός από το σύνδεσμο του νομού μας.

Η Εύβοια ξεχάστηκε πάλι, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ορίστηκε ούτε παρατηρητής διαιτησίας.

Μόνο τον Γιώργο Λάμπρου (διαιτητής Super League 2) μπορεί να δει κάποιος στους πίνακες ορισμών των 5 (!) διοργανώσεων κι αυτός θα είναι τέταρτος σε ματς (Αιγάλεω-Σαντορίνη) για τη Foootball League!

Θυμίζουμε ότι δεν είχε διαιτητική παρουσία η Εύβοια και το Σαββατοκύριακο που έγινε η επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής, ενώ πιο πρόσφατα, το περ. Σαββατοκύριακο, μόνο μια γυναίκα (Ελένη Κοτταρά) εκπροσώπησε την ευβοϊκή διαιτησία.

Στο ντέρμπι, πάντως, του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα στον ΑΟ Υπάτου και τον Ηρακλή Ψαχνών οι διαιτητές θα είναι από δυο διαφορετικούς συνδέσμους.

Ο Αθηναίος Ιωάννης-Δημήτρης Καλογερόπουλος, διαιτητής 3ης εθνικής κατηγορίας, θα διευθύνει το ματς που θα γίνει στο γήπεδο Θήβας (Κυριακή 16/5/1, ώρα 5), με βοηθούς τον Ανδρέα Καφρίτσα από την Αθήνα και τον Ιορδάνη Καρακελέ από τον Πειραιά. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παναγιώτης Κουτουλας από τη Βοιωτία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ