Ο Chef Προτείνει

Μπεκρή μεζέ

Μπεκρή μεζέ
5 Νοεμβρίου 2021, 06:00
Για τους καλοφαγάδες

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια 2-3 εκ. και τα βάζουμε στην καυτή κατσαρόλα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε 3-4 λεπτά να πάρει χρώμα.
  • Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τις βάζουμε στην κατσαρόλα.
  • Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
  • Προσθέτουμε το μπούκοβο, το κύμινο, τον κύβο και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε τον πελτέ, το μέλι, το νερό και ανακατεύουμε.
  • Καλύπτουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 50-60 λεπτά.
  • Σερβίρουμε με ρίγανη, ελαιόλαδο, πιπέρι, φέτα και ψωμί.

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιαουρτίνη

Γιαουρτίνη
Ο Chef Προτείνει
[22/11/2021 - 06:00]

Από τις συνταγές μιας άλλης εποχής ...περισσότερα

Γκούλας: Η σούπα για το πολύ κρύο

Γκούλας: Η σούπα για το πολύ κρύο
Ο Chef Προτείνει
[16/11/2021 - 09:54]

Η πικάντικη συνταγή από την Τσεχία ...περισσότερα