Πίτα με πιπεριές χωρίς φύλλο
Υλικά:
• 500 γραμ. αλεύρι
• 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
• 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
• 200 γραμ. φέτα
• 200 γραμ. γιαούρτι πλήρες
• 200 ml σπορέλαιο ή ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο
• 3 αβγά
• 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• αλάτι
• σουσάμι για το πασπάλεισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το σπορέλαιο, το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τις πιπεριές, τη φέτα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί.
Πασπαλίζουμε προαιρετικά την πίτα με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς στον αέρα ή στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 45-50 λεπτά.
Καλή σας απόλαυση!