Κορμός με κουραμπιέδες
Υλικά:
• 200 γραμ. κουραμπιέδες
• 125 γραμ. μαλακό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
• 40 γραμ. κακάο
• 100 γραμ. λιωμένη σοκολάτα (γάλακτος ή κουβερτούρα)
• 50 γραμ. φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση:
Με ένα μαχαίρι, αφαιρούμε την άχνη από τους κουραμπιέδες και στη συνέχεια τους σπάμε σε χοντρά κομμάτια μέσα σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σε μία φόρμα του κέικ στρώνουμε μεμβράνη και ρίχνουμε το μείγμα.
Σκεπάζουμε με τη μεμβράνη και πιέζουμε ελαφρά, ώστε το μείγμα να πάρει το σχήμα της φόρμας.
Βάζουμε τη φόρμα για 3-4 ώρες στο ψυγείο ή για 1 ώρα στην κατάψυξη για να σφίξει ο κορμός.
Καλή σας απόλαυση!