Οριστικό το "διαζύγιο" της Μπάγιας Αντωνοπούλου και του Γιώργου Παπαδάκη

Οριστικό το διαζύγιο της Μπάγιας Αντωνοπούλου και του Γιώργου Παπαδάκη
16 Οκτωβρίου 2018, 08:13
A+ A-
Αποχωρεί η όμορφη παρουσιάστρια από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". 

Το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλάει. Μετά τον πρόσφατο καβγά που είχαν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μπάγια Αντωνοπούλου (διαβάστε εδώ τι συνέβη), οι δρόμοι τους χωρίζουν οριστικά.

Μετά από χρόνια συνεργασίας η Μπάγια Αντωνοπούλου σταματά να συνεργάζεται με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συναντηθεί με στελέχη του ΑΝΤ1 για να συζητήσουν αν υπάρχει κάποιο άλλο πλαίσιο συνεργασίας με το σταθμό του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες,που είδαν το φως της δημοσιότητας, την προηγούμενη βδομάδα ανώτατο στέλεχος του ΑΝΤ1 συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο και όπως διαπιστώθηκε δεν γίνεται μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτήν και τον Γιώργο Παπαδάκη να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Μάλιστα, στελέχη του ΑΝΤ1  θεωρούν ότι το «διαζύγιο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη είναι οριστικό και για αυτό μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογία ότι αναζητείται πρόσωπο που θα είναι μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, δίπλα στον έμπειρο παρουσιαστή της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα".

Δείτε εδώ και τι είχε πει λίγες μέρες μετά το επεισόδιο ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης. 

 

Επιστροφή